Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GERMENCİK BELEDİYESİ, İL ÇAYI'NI TEMİZLEDİ

        MEHMET BARLAS

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Germencik ilçesinin içinden geçen İl Çayı, Germencik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, "Daha önce yapılan Dere Islahı Projesi ile çevre düzenlemesi yapılan İl Çayı Deresi'nde kış mevsimi öncesi temizlik çalışmalarına başlandı. İl Çayı, görüntü ve çevre kirliliğine neden olan katı atıklardan ve balçıklardan arındırılarak, su seviyesinin düşmesiyle çay içinde büyüyen ve suyun akışına engel olabilecek otlar Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makineleriyle temizlendi. İlçemizi güzelleştirmek adına ve yarınlara daha temiz bir çevre için yerel yönetim olarak üstümüze düşen görevi yerine getirmek zorundayız. İlçe sakinleri olarak çevre ve insan sağlığı için çevremizi daha temiz tutmaya hep beraber özen göstermeliyiz" dedi.

        Germencik Belediyesi tarafından İl Çayı'nın temizlenmesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

        (MB-İK-Y)

        01.12.2015 11:50:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa