Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MÜZİSYENLER DERNEKLEŞTİ

        TAMER YAVUZ

        EDİRNE (İHA) - Edirne'de faaliyet gösteren müzisyenler bir araya gelerek Edirne Müzisyenleri Tanıtım ve Dayanışma Derneği'ni kurdu.

        Derneğin Kurucu Başkanı Bahri Atabay, Edirne'de faaliyet gösteren ve geçmişte göstermiş olan tüm müzik emekçilerini bir çatı altında toplamak istediklerini belirterek, "Ülkemize ve insanlığa faydalı bir sivil toplum kuruluşu olabilmek için kurulmuş olup, müzik adına bir şeyler yapmak isteyen tüm müzikseverleri derneğimize bekliyoruz. Kapımız tüm müzisyenlere açık" dedi.

        Dernek çatısı altında sosyal projeler yapmak istediklerini kaydeden Atabay, "Derneğimiz daha çok sosyal projeler ile adını duyurmak istiyor. Bu doğrultuda Valiliğin, Belediyenin diğer kurum ve kuruluşlarının gerek duyulduğunda projelere destek vermesini bekliyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden kurtarmak için aklımızda çeşitli projelerimiz var" ifadelerini kullandı.

        Derneğin Başkanı Bahri Atabay, Başkan Vekili Hasan Islattı, Genel Sekreter Sedat Dobranyalı, Muhasip Üye Anıl Kanarya olurken, Ahmet İpek, Ömer Kaan Erim, Tamer Özer de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

        Kültür ve sanat alanında yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösterecek derneğin, müziğin toplumlara sevdirilmesi, tanıtılması konusunda çalışmalar yapacağı belirtildi.

        (TY-MK-Y)

        01.12.2015 11:49:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa