Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KARAOSMANOĞLU: "İŞİMİZİ VE GÖREVİMİZİ AŞKLA YAPALIM"

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube yönetimiyle bir araya geldi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Ahmet Akbulut ve yönetimleriyle bir araya geldi. Bolu, Düzce ve Kocaeli'nin de içinde bulunduğu şube yönetimiyle görüşmesinde Başkan Karaosmanoğlu, "İşimizi ve görevimizi aşkla yapalım. Bu anlayışla olduğumuz sürece işimizi en güzel şekilde yaparız. Kendimizi geliştirerek potansiyelimizin artması milletimizin yararınadır" dedi.

        Yerel üreticileri desteklediklerini de ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Fidan oluşturma noktasında vatandaşımızın çalışmalarına destek oluyor, Büyükşehir olarak yerel üreticiden ihtiyacımız olan fidanları alarak onlara da katkı yapıyoruz. Orman mühendislerimizin son zamanlarda ülkemizde istihdam edilmesi ve yaygınlaşmasını doğru buluyorum. Bilimsellikten uzak bir üretimin geleceğe bakış açısında problemler olabilir. Her meslekte olduğu gibi, orman mühendisliği de aşkla yapılmalıdır. Diplomanın yanı sıra kendimizi geliştirerek ve yenileyerek mesleki kariyerimizde ilerlemeliyiz" hatırlatmasını da yaptı.

        Orman Mühendisi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanı Ali Bilgi de ziyarette hazır bulundu.

        (GY-Y)

        01.12.2015 11:48:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa