Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN MUSTAFA BAŞALAN: BAŞARILI BİR KULÜP OLACAĞIZ

        TUNA İŞLEYEN

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı Ömerbeyspor Kulübü Başkanı Mustafa Başalan, kulüp olarak bir çok başarıya imza atacaklarını dile getirdi.

        Ömerbey Mahallesi Kulüp binasında mahalle muhtarı ve aynı zamanda Kurucu Kulüp Başkanı Mustafa Başalan organizasyonu ile toplanan kulüp yönetimi ve futbolcular kahvaltı programı ile bir araya geldi.

        Kulüp Başkanı Mustafa Başalan, "Mahallemiz kömürden dolayı istimlak olduğu için ve yeni kurulma aşamasında olması sebebiyle yıllarca sosyal aktivitelerden uzak kaldık. Mahallemizde futbolu seven çok kişi var. Daha önceden bu konuda önder olup bir adım atılmamış. Bu yıl ilk defa bir girişim ile spor kulübümüzü kurduk. Sadece kurmak için değil, bir şeyler yapmak amacıyla değil, başarılar olsun istiyoruz. Bu şekilde elde ettiğimiz başarılar ile ileriye dönük farklı projeleri hayata geçireceğiz. İnanıyorum ki disiplinli çalışmalarımız ile başarılar elde edeceğiz" dedi.

        Kahvaltı sonrası Antrenör Ercan Kuru gözetiminde futbolcular ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. (Tİ - EFE )

        01.12.2015 11:48:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa