Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HENTBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da düzenlenen 'Okullararası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği' müsabakaları sona erdi.

        Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Adıyaman'da, ortaklaşa düzenlediği "Okullar Arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği" müsabakaları sona erdi. Adıyaman Belediye Spor Salonu'nda oynanan Genç Kızlar Hentbol müsabakasında birinciliği Spor Lisesi, ikinciliği Yeşilyurt Mesleki Ticaret Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise Yeni Mahalle Mesleki Ticaret Anadolu Lisesi elde etti. Genç Erkekler Hentbol müsabakalarında Spor Lisesi birinci, Gölbaşı METEM ikinci, Gölbaşı Yunus Emre Lisesi üçüncü oldu.

        Final Maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren okullara madalyalarını Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı tarafından verildi.

        (CK-SD-Y)

        01.12.2015 11:46:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa