Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ'DE KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

        ERCAN TOPAÇ

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'de dün gece başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Ovacık, Pülümür ve Nazımiye ilçelerine elektrik verilemezken, kent merkezinde de zaman zaman kesintiler yaşanıyor.

        Tunceli'de dün gece başlayan kar yağışının nedeniyle Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti. Yağış nedeniyle ulaşımda da zaman aksamalar yaşanırken, vatandaşlar büyük güçlükler çekiyor. Ayrıca, yağış nedeniyle Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerine elektrik verilemezken, yağan sulu karın yüksek gerilim hatlarındaki iletkenlerin kopmaları neden olduğunu, bu yüzden enerji verilemediği öğrenildi. Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yetkilileri, ekiplerin arızalara müdahale ettiğini söyledi.

        (ET-MP-Y)

        01.12.2015 11:43:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa