Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARTEPE BELEDİYESİ YAŞLI BAKIMDA TAKDİR TOPLUYOR

        MEDENİ TOPALOĞLU

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan evde bakım ihtiyacı olan yaşlı, felçli ve kimsesiz yatalak hastalara yönelik Yaşlı Bakım (YAŞBAK) hizmeti, her geçen gün etki alanını genişleterek vatandaşların takdirini topluyor.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında YAŞBAK ekibi yaşlı, hasta ve yatalak hemşehrilerinin bakımını uzmanlık bilgisinin yanı sıra sevgi ve şefkatle üstleniyor.

        Doğumdan ölüme kadar her vatandaşa hizmet sloganı ile çalışmalarını geniş bir hizmet yelpazesinde devam ettiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyal belediyecilik kapsamında yer alan Yaşbak hizmetini önemsiyor. Yaşlı Hasta- Evde Bakım Hizmeti olan YAŞBAK hizmeti olarak, ilçe genelinde bulunan 65 yaş ve 65 yaş üstü bakım ihtiyacı olan kişilerle, 65 yaş altında felçli ve kimsesiz yatalak hastaların evde bakımını kapsıyor.

        Başkan Üzülmez, "Yaşlı, hasta ve kimsesiz vatandaşlarımız önceliğimizdir. Bir gün hepimizin veya yakınlarımızın da ihtiyaç duyabileceği böylesi hizmetlerin kalitesi ve kapsamı genişletilerek yaygınlaşması, sosyal belediyecilik ve sosyal devlet anlayışının en güzel örneklerindendir. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizin ayağına giderek onlara değerli olduklarını hissettirmek, moral vermek Allah rızası için yapılacak en güzel işlerden biri. Hem tıbbi hem manevi yönüyle bu tür hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. Kartepe'de yürütülen Yaşbak uygulamasından memnun olduklarını belirten hasta yakınları ise projeyi uygulatan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e sonsuz teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

        (MT-İÇ)

        01.12.2015 11:41:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa