Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANSPOR OYUNCULARI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

        GÜVEN ŞAHİN

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanspor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, düzenlenen yemekte bir araya geldi.

        Sporla yakından ilgilendiğini belirten Kaleninsesi ve Yaşam Gazeteleri imtiyaz Sahibi İlker Ülker, spora ve sporcuya verdiği her desteğin kendisini mutlu ettiğini söyledi. İlker Ülker "Bu organizasyonun sözü seçimlerden sonra Ak Parti Milletvekillerimizin Çan ilçesi ziyareti sırasında verildi. AK Parti Çanakkale Milletvekillerimizin spora ne denli önem verdiklerini biliyoruz. Çanakkale bölgesinde gençler için bir çok tesise imza attılar. Bu tesislerden bazıları da Çan İlçesinde hizmete girdi. AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider, Ankara'da gündem yoğunluğundan dolayı yemeğe katılamadı. Çanakkale'de ki sportif faaliyetlere destek verdikleri için vekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        Yemekte söz alan Çanspor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel, "Böyle güzel organizasyonlara davet edilmek gurur verici. Öncelikle ben Ak Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider beyefendiye sonrasında basın camiasında yerel ve ulusal alanlarda sporcuya destek veren Kaleninsesi ve Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlker Ülker Bey'e ve Kaleninsesi ailesine teşekkür ederim" dedi.

        (GD)

        01.12.2015 11:38:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa