Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARTEPE'DE ÖNCELİK ÇOCUKLARIN GÜVENLİĞİ

        MEDENİ TOPALOĞLU

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi parklardaki çocukların güvenliğini sağlamak adına park alanlarının çevresinde çit çalışması başlattı.

        Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe halkının sosyal yaşam alanlarındaki bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler park alanlarındaki revizyon çalışmaları kapsamında mevcut park alanlarını daha güvenli hale getiriyor.

        Trafik akışı nedeniyle çocukların güvenliği için park alanları çevresine çit çeken ekipler Fatih Sultan Mehmet ve Dumlupınar mahallesindeki 3 parkın çevresini kafes tel ile çevirdi. Ekipler Fatih Sultan Mehmet mahallesi Suna sokak Park alanında 275 metre, Fatih Cami Park çevresinde de 240 metre ve Dumlupınar mahallesi Muhtarlık yanı park alanında da 40 metre çit çalışması yaptı.Parklarda oyun oynayan çocukların sağlığını ve güvenliğini önemseyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in talimatı ile ilçe genelindeki parkların çevresinde çit çalışmaları belirlenen iş programı çerçevesinde devam ediyor.

        (MT-İÇ)

        01.12.2015 11:27:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa