Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYBASTI ULTRA MARATONU TEMMUZ 2016'DA YAPILACAK

        AHMET ALTAY

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası'nda gerçekleşecek olan 'Ultra Maratonu'nun 15-16-17 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

        Koşuyla ilgili açıklamada bulunan organizasyon yürütme kurulu üyesi Özcan Çamyar, "Ultra maratonlar 45 km ve üzeri zorlu coğrafyalarda koşulan bir macera yarışıdır. Fransa'da The Month Blanc yarışı ile başlayan bu macera yarışları tüm dünya da trend haline gelmiştir. Bu spor dalı için kasabalar kurulmuştur. Aybastı Ultra Maratonu, 80 km, 2G (21 km gündüz ve 21 km gece koşusu), 21 km, 10 km, 5 km (halk koşusu ) olmak üzere 5 kategoriden oluşmaktadır. Karadeniz'in en büyük spor organizasyonu olacak olan Aybastı Ultra Maratonu 80 km parkuru, Perşembe Yaylası güreş stadından başlayarak Reşadiye, Niksar, Akkuş, Kumru, Korgan yaylalarının zorlu coğrafyalarında geçecek. Ordu yaylalarının tanıtımı ve korunması temasıyla yola çıkan Aybastı Ultra Maratonu Avrupa Asya ve Amerika'dan birçok yarışçıyı Ordu'nun güzel yaylalarında koşturacak. Aybastı Ultra Maratonu organizasyonunu kosangezgin.com yapıyor. DOKA, kurumsal destekçi olarak yarış organizasyonunda yer alıyor" dedi.

        Çamyar, "Herkesi bu büyük organizasyona şimdiden davet ediyoruz. Doğa ile baş başa üç gün geçirmek isteyen herkes bu tarihlerde bu organizasyona katılsın istiyoruz" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        01.12.2015 11:25:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa