Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜNYA BÜYÜKLER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI

        - İRLANDA'DA DÜZENLENEN ŞAMPİYONAYA ANTALYA'DAN KATILAN İKİ SPORCU BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ

        ANTALYA (İHA) - Aka Spor Kulübü sporcusu Hasan Merk Kızıl ve Antalya Polis Gücü Spor Kulübü sporcusu Ayşe Ateş, İrlanda'da düzenlenen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'ndan bronz madalya ile dönerek Antalya'nın gururu oldular.

        22 - 29 Kasım 2015 tarihleri arasında İrlanda' nın Dublin kentinde Full Contact, Light Contact ve Point Fighting branşlarında yapılan Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'nda Antalyalı sporcular Ayşe Ateş ve Hasan Mert Kızıl Dünya 3'üncüsü oldular. Antalya'yı başarılı bir şekilde temsil eden sporcular, şampiyonadan birincilikle dönemedikleri için üzgün olduklarını belirttiler. Şampiyona öncesinde hedeflerinin altın madalya kazanarak Türk bayrağını göndere çektirmek olduğunu belirten Kızıl ve Ateş, şampiyonanın beklenenden zorlu geçtiğini söyledi.

        DESTEK BEKLİYORLAR

        Şampiyona öncesinde sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten başarılı sporcular yetkililerden yeterli desteği görememekten yakındı. Kick Boks'un Antalya ve ülke genelinde hızla yaygınlaştığını belirten Ateş ve Kızıl "Bizler şehrimizi ilk önce Türkiye Şampiyonaları'nda temsil ederek başarılı sonuçlar alıyoruz. Ardından Avrupa veya Dünya Şampiyonası için sıkı ve zorlu bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Ancak gerek belediyeler gerekse diğer yetkililer bir futbol veya güreşe verdikleri destek ve ilgiyi bizlere göstermiyorlar. Umarım gelecek yıllarda bu destek ve ilgi gösterilir" dediler.

        2016'DA HEDEF ALTIN MADALYA

        Sporcuların antrenörleri Aka Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Karakaş ve Antalya Polis Gücü Spor Kulübü Antrenörü Yasin Urlu ise sporcularının Dünya Şampiyonası'ndan derece ile dönmelerinden dolayı gururlu ve mutlu olduklarını belirterek, gelecek yıl altın madalya için ter dökeceklerini belirtti. Daha önce Wako Gençler Kickboks Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olan Aka Spor Kulübü sporcusu Hasan Merk Kızıl ile çok sayıda Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu bulunan Antalya Polis Gücü Spor Kulübü sporcusu Ayşe Ateş, gelecek yıl birincilik kürsüsüne çıkarak Antalya'yı gururlandıracaklarını belirttiler.

        (AÇ)

        01.12.2015 11:25:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa