Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA OSB'DE SANAYİCİLER HİZMETTEN MEMNUN

        - YAPILAN ANKETE GÖRE SANAYİCİLERİN YÜZDE 89'U VERİLEN HİZMETTEN MEMNUN

        ANTALYA (İHA) - Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü sunduğu hizmetlerin kalitesini ölçmek için sanayicisine yönelik bir anket düzenledi. 28 soruda hizmetlerinden duyulan memnuniyeti teste tabi tutan Bölge Müdürlüğü, sanayicilerin yüzde 89'unun verilen hizmetten memnun olduğunu belirtti.

        Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, bölgede faaliyet gösteren firmalar arasında "Katılımcı Memnuniyet Anketi" düzenledi. Bölge Müdürlüğü'nün sağladığı hizmetlerin kalitesi ile sanayicilerin sunulan hizmetlerden duyduğu memnuniyetin ölçüldüğü ankete 106 firma katıldı. 28 soruda Bölge Müdürlüğü'nün hizmetlerini değerlendiren sanayicilerin yüzde 89'u verilen hizmetlerin 'çok iyi' durumda olduğunu belirtti.

        21 Ekim ile 13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen anket çalışması Bölge Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından yürütüldü. Sanayicilere 'sorunlara çözüm bulmada yeterlilik, su, doğalgaz ve elektrik arızalarının zamanında giderilmesi, genel güvenlik önlemlerinin yeterliliği' gibi konularda sorular yönelten Bölge Müdürlüğü, anketin 'çok iyi, iyi, kararsız, orta ve kötü' kriterlerine göre cevaplandırılmasını istedi. Sorulara verilen yanıtların detaylı analizi yapan Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bölge sanayicisinin yüzde 89'unun aldığı hizmetten memnun olduğu sonucuna ulaştı. Geri kalan yüzde 11'lik dilimin yüzde 8'i kararsız, yüzde 2'si orta, yüzde 1'i ise memnun değil şeklinde yorumlandı.

        Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün tek bir görevi olduğunu onunda katılımcılara fayda sağlayacak şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "Sanayici odaklı olmamız nedeniyle daha kaliteli hizmet sunmayı hedeflemekteyiz. Tüm hizmetlerin iyileştirilmesi, memnuniyetsizliklerin memnuniyete dönüştürülmesi, kalıcı sanayici memnuniyetinin sağlanmasını için söz konusu anketi uygulamış bulunmaktayız. Bu anket ile katılımcılarımızın beklentilerini algılayarak sürekli dinamizmi hedeflemekteyiz. Anket sonuçlarının ölçme ve değerlendirilmesi yapıldığında bir önceki yıla oranla iyileşme ya da gerileme olmuş mu onu görebileceğiz ve gerekli çalışmaların yapılması için veri oluşturabileceğiz" şeklinde konuştu.

        Anket yolu ile çıkan sonuçlara göre çeşitli çalışmalar yapılacağını belirten Bahar, "Yönetim Kurulu olarak söz verileni sunup standartları karşılayarak uygun kaliteyi, katılımcıların istediğini sunarak, şikâyetlerini cevaplayıp iyileştirerek katılımcı tatminini ve katılımcı tavsiyelerine uyarak katılımcı bağlılığını yakalamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

        (AÇ)

        01.12.2015 11:17:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa