Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇİFTÇİLERE DESTEKLEME UYARISI

        MÜCAHİT BİLGİ

        NİĞDE (İHA) - Niğde'de Çiftçilere Destekleme Uyarısı yapıldı.

        2015 yılı Mazot Gübre Desteklemesi (MGD), Toprak Analizi Desteklemesi, Sertifikalı Tohum Üretim ve Kullanım Desteklemesi, Sertifikalı ve Standart Fidan Fide Kullanım desteklemeleri başvuru tarihinde son bir aya girildiğini söyleyen Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen yaptığı açıklamada şunları söyledi.

        Türkmen, '' Yukarıda adı geçen tarımsal desteklemelerden yaralanmak isteyen ve bu güne kadar başvurularını henüz yapmayan çiftçilerimizin son gün yoğunluk yaşanabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak, son günü beklemeden bir an önce başvurularını yaptırmalarını istiyorum. Ayrıca ilgili mevzuat gereği 31 Aralık 2015 tarihinde mesai bitiminden sonra yapılacak müracaatların dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle çiftçilerimizin mağdur duruma düşmemeleri ve tarımsal desteklemelerden yararlanabilmeleri için süresi içerisinde İl ve İlçe Müdürlüklerimize gelerek destekleme başvurularını şahsen yapmaları gerekmektedir'' dedi.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        01.12.2015 11:00:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa