Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KULPLU ÖĞRENCİLER YEMEKHANE İSTİYOR

        MUHSİN TAŞ

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Kamışlı Köyü Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, okulun yemekhanesi olmaması nedeniyle öğlen yemeklerini sığınıkta yemek durumunda kalıyor. Öğrenciler, okullarına yemekhane yapılmasını istiyor.

        Okul Müdürü Sezgin Fırat Okut, taşımalı eğitim kapsamında okullarında 300 öğrenciye öğlen yemeği verildiğini belirterek, "Bilindiği üzere okulumuzda öğrenciler yemeklerini okul sığınağında yemek zorunda kaldığı ve mevcut ortamın karanlık ve havalandırmasının bulunmayışından sağlığa elverişsiz, olumsuz bir görüntü oluşturduğu daha önceleri tespitlerimiz olmuştu. Öğrencilerimizin rahat bir şekilde yemek yiyebilecekleri yerleri olmadığı için okul binası dışında bir yemekhane yapımı zorunlu hale gelmişti. Ancak maddi imkanlarımız okul binası dışında kısa süre içerisinde bir yemekhane yapacak hiçbir imkan ve gücümüz yok "dedi

        Okul yemekhanesi ile ilgili mimar ve mühendisler aracılığı ile ücretsiz olarak 240 metrekarelik proje çizdiğini ve yer tespiti yapılarak temeli atıldığını belirten Okut, "İlk etapta Kulp Belediyesi'nden 100 torba çimento, 2 kamyon çakıl taşı ve 1 adet kepçe yardımı talebinde bulunduk. Kulp Belediyesi ihtiyaçlarımız olan malzemeleri bize verdi, katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Ancak yemekhanenin tamamlanması için halen yardıma ihtiyacımız var. Tüm hayırsever vatandaşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz" diye konuştu.

        (MT-MP-Y)

        01.12.2015 10:59:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa