Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "BAY KOLPERT"E YOĞUN İLGİ

        ADANA (İHA) - Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun her salı ücretsiz olarak sahnelediği "Bay Kolpert'e tiyatroseverlerin ilgisi her geçen gün artıyor.

        Çeşitli Avrupa ülkelerinde ve ABD'de dünya prömiyerini yapan, şiddet olgusunu farklı açılardan işlemesiyle dikkatleri üzerine çeken, Alman Yazar David Gieselmann'ın kara komedi-gerilim türündeki oyununu, Çukurova Belediyesi'nin oyuncuları sahneye koyuyor.

        Tiyatro sezonunun başlamasıyla hareketlenen salonlarda bu sezon en çok konuşulan oyunların başında gelen Bay Kolpert, tüketmek ihtiyaçken, tüketilenlerin bittiği ve tüketilme sırasının insana geldiğini, kendine has komik ögeleriyle anlatıyor.

        Orhan Kemal Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda her hafta izleyici karşısına çıkan oyun, şiddetin bir nefes kadar yakın ve acımasız olduğunu, günümüz toplumunun nasıl yozlaştığını da yalın bir dille anlatıyor.

        (ELF-Y)

        01.12.2015 10:55:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa