Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KEPEZ BELEDİYESİSPOR ANTALYAGÜCÜSPOR'U 7-1 MAĞLUP ETTİ

        ANTALYA (İHA) - Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor bu hafta evinde Antalyagücüspor'u konuk etti. Evinde rakibini 7-1 mağlup eden Kepez Belediyespor, sezonun ilk devresini ikinci sırada 19 puanla kapattı.

        Süper Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Kepez Belediyespor, ligin 9 haftasını geride bırakarak ligin ilk devresini 2'inci sırada bitirdi. Antalya Gücüspor'u evinde ağırlayan Kepez Belediyespor, karşılaşmayı 7-1 galip bitirdi. Karşılaşmayı Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu davetliler ve taraftarlar izledi. Maça hızlı başlayan Kepez Belediyespor maç sonunda rakibini 7-1 yenerek, ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı. Ligin devre arası öncesi son maçını oynayan Kepez Belediyespor'un 19 puanı bulunuyor. Ligi 2'inci sırada bitiren Kepez Belediyespor, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun aldığı devre arası olmadan maçların devam edeceği kararı üzerine hazırlıklarını sürdürüyor.

        Maç hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, "Ligin ilk devresini Antalyagücüspor maçıyla kapattık. İlk devreyi 19 puanla 2'inci sırada bitirdik. Tabi istek ve arzumuz birinci olarak bitirmekti. Ancak bunlar sportif müsabakalar yenmekte var yenilmekte. İkinci devre daha iyi çalışarak hedefimiz olan play-off karşılaşmalarını da atlatarak BAL ligine yükselmek."dedi.

        (AÇ)

        01.12.2015 10:50:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa