Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FETHİYE'DE ZEYTİN AĞACINDAN DÜŞEN YAŞLI ADAM HASTANELİK OLDU

        MURAT YALÇIN

        MUĞLA (İHA) - Fethiye'de zeytin ağacından düşerek yaralanan kişi Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) tarafından 2 kilometre sedyeyle taşınarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Söğütlü Mahallesi'nde ailesiyle zeytin toplamaya giden 66 yaşındaki Kadir Alkaya, merdiven yardımıyla çıktığı yaklaşık 3 metrelik ağaçtan düşerek ağır yaralandı. Ailesinin sağlık ekiplerinden yardım istemesi üzerine karayoluna yaklaşık 2 kilometredeki sarp bir arazide olan Alkaya için UMKE'de olay yerine sevk edildi.

        UMKE ve 112 Acil Sağlık ekipleri Alkaya'ya ulaşarak ilk müdahalesini yaptı. Düşmeye bağlı vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu öğrenilen Alkaya, sedyeye alındı. UMKE, 2 kilometre boyunca bazı noktalarda dere yatağından geçirerek taşıdığı yaralıyı bölgede hazır bekleyen ambulansa kadar taşıdı. Buradan ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

        (MB-İK-Y)

        01.12.2015 10:49:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa