Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDULU DAĞCILAR GERCE'DE ZİRVE YAPTI

        AHMET ALTAY

        ORDU (İHA) - Ordu Dağcılık İl Temsilciliği 2015 faaliyet programında yer alan Ordu Çambaşı Gerçe Şelalesi'ne doğa yürüyüşü ve zipline etkinliği gerçekleştirdi.

        Faaliyet hakkında bilgi veren Dağcılık Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Özgür Yüksel, "Ordu, Ünye ve Fatsa'dan 5 kulübün 90 sporcusu ile faaliyetimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Kış nedeniyle obalar boşalmış sessizliğin hakim sürdüğü yerlerden geçtik. Zaman zaman başlayan yağmurlar sporcuları oldukça zorladı. Yürüyüş rotası üzerinde bulunan Ablaktaşı manzarası sporcuları adeta büyüledi. 9 km tırmanışın ardından eşsiz ve el değmemiş manzarasıyla Gerce Şelalesi'ne ulaştık. Dinlenmenin ardından gerekli ihtiyaçlar giderildi ve Gerçe obasında farklı bir rotadan geri dönüş yoluna geçildi. 7 km dönüş rotasını bitirdiğimizde ise araçlarımıza binip Ordu'ya geri dönüş yoluna geçtik" dedi.

        Ordu Dağcılık ve Arama Kurtarma Spor Kulübü(ORDAK) Ünye Sorumlusu Yasemin Kuşcu ise yaptığı açıklamada, "Keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. Eşsiz doğa güzelliklerini görmek hepimizi çok mutlu etti. Nehir geçişinde kayaların ve ağaçların üstünden geçerek ilerlememiz bizleri oldukça yorduysa da Gerce Şelalesinin manzarası tüm yorgunluğumuzu aldı" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        01.12.2015 10:40:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa