Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANAVGAT MASTERLER BODRUM'DA ŞAMPİYON

        ARİF KAPLAN

        ANTALYA (İHA) - Bodrum masterler tarafından 6 takımın katılımıyla organize edilen Bodrum Masterler turrnuvasında Manavgat masterler takımı şampiyonluğa ulaştı. Manavgat masterler takımının yanısıra Bodrum, Aydın, Afyon, Denizli ve Nazilli masterler futbol takımlarının mücadele ettiği turnuvada Manavgat Masterler tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu.

        Manavgat mastarler Dernek Başkanı Necmettin Özaslan "Sahip olduğu imkanlar, örnek kişilik ve nitelikteki sporcuları, içinde bulunduğu aile havası ve elde ettiği başarıları ile takımımız ülkemizin en önde master takımlarından biridir. Amacımız arkadaş ve dostlarımızla spor yapmak ve gün geçtikçe daha önem kazanan masterler camiasında ilçemizi layık olduğu en iyi şekilde temsil etmektir" dedi

        (AK)

        01.12.2015 10:30:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa