Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI PROJE OFİSİ POLONYA'DAN DÖNDÜ

        ERZURUM (İHA) - Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisince 2015 Erasmus+ Gençlik Projeleri kapsamında ortak olduğu ve Polonya Ulusal Ajansı tarafından onaylanan "SHARE YOUR PASSION" isimli projenin hareketliliği 22 Kasım-28 Kasım 2015 tarihleri arasında Gdansk Polonya'da gerçekleşti.

        Ülkemizi Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi Koordinatörü ve proje uzmanlarının temsil ettiği, Litvanya, Arnavutluk, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Gürcistan, Polonya ve Türkiye'den toplamda 22 katılımcının yer aldığı projede; Roman çocuklar ile çalışan, gençlik çalışanları arasındaki buluşmada Roman çocukların çalışma yöntemlerinde onlara yardımcı olmak, bu yöntemlere uygun ev ödevlerini bulmak ve farklı alanlarda çalışma yürüten öğretmenlerin yaşadığı sorunların altını çizmek, Roman öğrencilerin, öğrenmelerini kolaylaştırmak için eğitim seminerleri gerçekleştirilerek Erasmus+ projeleri hakkında bilgiler verildi. Düzenlenen Uluslararası Kültür Gecesi'nde katılımcılar ülkelerini tanıttı, geleneksel yiyecek ve içeceklerini ikram etti ve Ulusal Danslarını öğretti.

        Kurumlar gelecekte Roman çocuklarının daha iyi nasıl eğitim almaları gerektiği konusunda görüşlerini beyan ederek bu konudaki tecrübelerini paylaştı.

        (ERZ-AT-Y)

        01.12.2015 10:03:44 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa