Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYTO, AYDIN'IN SORUNLARINI YERİNDE TESPİT EDİYOR

        - AYTO, YÖNETİMİ SÖKE'NİN ARDINDAN DİDİM'İ ZİYARET ETTİ

        MEHMET BARLAS

        AYDIN (İHA) - 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimler sonrasında oluşan yeni hükümete Aydın'ın sorunlarını taşımak üzere geçen hafta Söke Ticaret Odası'nı ziyaret eden AYTO, bu hafta da Didim Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

        AYTO Başkanı Hakan Ülken'in başkanlığında Didim Ticaret Odası'nı ziyaret eden heyeti Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ve Didim Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

        Ziyarette konuşan AYTO Başkanı Hakan Ülken, "Seçimler bitti, 4 sene boyunca ekstrem bir durum olmadığı sürece tekrar seçim olmayacak. Bu süre içerisinde gündemin tamamen ekonomi olduğu Aydın'ın sorunlarının çözümüne yönelik tüm Oda ve Borsalarımızla taleplerimizin takipçisi olacağız. Bu çerçevede ilin sadece tamamını ilgilendiren değil ilke bazlı taleplerimizi hep birlikte takip edeceğiz." dedi.

        İLÇE BAZLI VE İL GENELİNİ İLGİLENDİREN SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ.

        Didim Ticaret Odası'nda gerçekleşen ziyarette Didim Devlet Hastanesi'nin yeniden yapılması, Çıldır Havalimanı, Didim Turizm MYO, Aydın - Denizli Otobanı, Aydın-Kuşadası-Didim- Söke-Sazlıköy Yolları ve Didim Yat Limanı'nın kruvaziyer limanı haline getirilmesi ve teşvik bölgesindeki adaletsizlikler gibi ilçe bazlı ve il genelini ilgilendiren sorunlar görüşüldü.

        DİDİM DEVLET HASTANESİ DİDİM'E YAKIŞIR HALE GETİRİLMELİ

        Aydın il genelinde birlik halinde tüm sorunların çözülmesi adına AYTO tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, "Yaz döneminde 600 bin, kış döneminde 80 bin nüfuslu Didim'in pek çok problemi bulunmaktadır. Hem Didim, hem de il genelinin tüm sorunları ile ilgili birlikte hareket etmekten olumlu sonuçlar çıkacağına eminim. Didim Devlet Hastanesi Didim'e yeter hale getirilmeli. Ulaşımımız hem Aydın'dan Didim'e turizm hem de Didim'den Aydın'a ileride faaliyete geçecek olan Çıldır Havalimanı açısından önemli. Didim Turizm MYO'nun yer tahsisi sorunu en acil çözülmesi gereken konulardan biri aksi halde yeni eğitim - öğretim döneminde okulumuzun kapanma riski bulunmaktadır. Üniversitemiz 3'e bölünmelidir. Saydığım ve sayamadığım tüm problemlerin çözüleceğine inanıyorum" dedi.

        (MB-İK-Y)

        01.12.2015 09:39:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa