Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESNAFIN YOL İSYANI

        - MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARI HEM ESNAFIN HEM DE VATANDAŞLARIN HAYATINI TEHDİT EDİYOR

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : ALPARSLAN ÖTÜKEN

        KAMERA : ALPARSLAN ÖTÜKEN

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de, sık sık meydana gelen trafik kazaları, hem esnafların hem de vatandaşların hayatını tehdit ediyor.

        Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Esenyurt Mahallesi Yavuz Caddesi'nde 29 Kasım'da aşırı sürat nedeniyle meydana gelen trafik kazası, bir iş yerinin güvenlik kamerasına takıldı. Hızlı gelen otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında, park halindeki başka bir araca çarparak durabildiği kazanın görüntüsü, büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünü ortaya çıkardı.

        Meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin park halindeki aracına çarptığını söyleyen Muammer Budak, "Yavuz Caddesi'nde bu şekilde bir çok kaza oluyor. İş yerimizin güvenlik kamerasına da takılan kazada, aşırı süratli gelen otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek benim park halindeki aracıma çarparak durabildi. Otomobil, benim aracıma çarpmasa, yayalara çarpacaktı veya kaldırıma çıkarak diğer aracıma çarpacaktı" diye konuştu.

        Muammer Budak, sürekli kazanın meydana geldiği yolda yetkililerin bir önlem alması gerektiğini belirterek, "Bu kaza çok şükür ki ucuz atlatıldı. Ancak Yavuz Caddesi'nde gerekli önlemler alınmazsa daha büyük kazalar meydana gelebilir. Yetkililerden bu konuda acı bir olay yaşanmadan bir çalışma yapılmasını istiyoruz" ifadesinde bulundu.

        (AÖ-Y)

        01.12.2015 09:15:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa