Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FORUM GAZİANTEP'TE İLGİNÇ KAMPANYALAR

        - ŞAŞIRTAN ETKİNLİKLER, HEDİYE SEVİNCİYLE BİTTİ

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in en gözde alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olan Forum Gaziantep'te, birbirinden ilginç etkinlik, kampanya ve hediyelerle, ziyaretçilerini hem şaşırttı, hem de kazandırdı.

        Forum Gaziantep'te düzenlenen en ilginç etkinliklerinden birinde AVM'yi dolan ziyaretçiler, bir anda birinin kendilerine ekrandan seslendiğini sesle irkildi. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan ziyaretçiler, sesin alanda bulunan bir dijital kabinden geldiğini gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. Naklen yayınla ekranda yer alan kişiyle diyalog kuran ziyaretçiler, eğlenceli sohbetin ardından bir başka güzel sürprizle daha karşılaştı. Ekrandaki sunucu, izleyenlere "Forum Gaziantep'ten hediye kazandınız" yazılı bir döviz gösterdi ve ziyaretçilerden ekranı arkalarına alarak öz çekim yapmalarını istedi. Sunucunun dediğini yapan ziyaretçiler, çektikleri fotoğrafları danışma masasına göstererek hediye sahibi oldu. Hediyeleri anında kazanan ve kullanmaya başlayan ziyaretçiler, daha önce hiçbir yerde karşılaşmadıkları ve Forum Gaziantep'te yaşadıkları bu sürprizden oldukça memnun kaldıklarını, alışveriş merkezinin kendilerini hoş sürprizler ve hediyelerle her zaman mutlu ettiğini söyledi.

        DOĞUNUN PARİS'İNDE AVRUPA USULÜ TANITIM

        Kültürü, gelişen nüfusu, ekonomisi ve yaşam standartları nedeniyle Doğu'nun Paris'i olarak anılan Gaziantep'te, bugüne kadar görülmemiş standartlarda bir tanıtım çalışması gerçekleştiriliyor. Firmaların, geleneksel yöntemle daha çok açık hava reklam mecralarını kullandığı ülkemizde, Gaziantep'te yapılan bu renkli ve eğlenceli etkinlik görenleri şaşırtıyor. Şehirde 2 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinin gerçekleştirdiği tanıtımda, 4 genç başlarının üzerinde konuşma balonları taşıyarak şehri dolaşıyor. Yan yana yürüyen gençlerin taşıdığı bu balonlarda, söz konusu alışveriş merkezinin çeşitli kampanyaları ve sosyal etkinlikleri ilginç diyaloglara dönüşüyor. Gazianteplilerin dikkatini çeken bu çalışma, diyaloglarda yöre şivesinin kullanılması nedeniyle ayrıca sempati topluyor. 'Duydun mu Rafık 'Mustafa Ceceli Forum Gaziantep'e geliyormuş', 'kendimi Forum Gaziantep'te özel hissediyorum' ve benzeri yazılı konuşma balonları taşıyan gençlerle yöresel şiveyle sohbet ediyor ve fotoğraf çektiriyor.

        OTOPARKTA ŞAŞIRTAN MANZARALAR

        Forum Gaziantep'in otoparkına araçlarıyla giren ziyaretçiler, dikkatli şekilde park etti. Ziyaretçiler, tam araçlarından ayrılırken, karşılaştıkları manzara karşısında ne yapacaklarını bilemedi. Başta yaşananları anlamayan araçtakilerin şaşkınlıkları, müzikle birlikte karşılarına çıkan gençlerin dansları ve megafondan yapılan anonslarla daha da arttı. Bir süre sonra organizasyon ekibinin ellerinde taşıdığı, 'tebrikler kazandınız" yazılı dövizleri ve 'Forum Gaziantep'in şanslı ziyaretçisi' yazılı dev hediye çekini gören ziyaretçiler, yaşadıkları kısa şokun ardından işin aslını anladı. Gösteri ekibinin elinden hediyelerini alan ziyaretçiler, ekiple birlikte fotoğraf çektirerek alışveriş merkezine girdi. Bu sürpriz, aynı gün içerisinde 25 farklı araç için tekrarlandı. Ziyaretçiler, hayatlarında ilk defa böyle bir sürprizle karşılaştıklarını ve yaşadıkları bu sürprizi arkadaşlarıyla paylaşacaklarını söyledi.

        TRAFİK IŞIKLARINDA SÜRPRİZ HEDİYE ŞAŞIRTTI

        Çoğu sürücüler için stresli bir hal alan trafik ışıkları, Gaziantep'te Forum Gaziantep'in yaptığı uygulama ile eğlenceli hale dönüştü. Bir süredir şehri dolaşan, rengarenk tasarlanmış klasik bir minibüste, ışıklarda bekleyen sürücüler için oldukça eğlenceli ve şaşırtıcı bir sürpriz gerçekleştirildi. Yeşil ışığın yanmasını bekleyen sürücüler, bir anda araç yan camında renkli bir sepetle karşılaştı. Kendilerine özel sunulan hediyeyi alan sürücüler, ikramla birlikte gelen kalpleri alıp doğruca Forum Gaziantep'in yolunu tuttu. Forum Gaziantep'e giden sürücüler, hediyelerine anında kavuştu. Sürprize tanık olan Gaziantepliler, "Gittiğimizde iyi vakit geçirdiğimiz Forum Gaziantep, bizi şehrimizde de yalnız bırakmıyor. Oraya gitmediğimiz zamanlarda, bize gelerek böyle hoş sürprizler gerçekleştiriyor. Çok şaşırdık. Daha önce hiçbir firma böyle bir incelik göstermedi" diye konuştular.

        Trafikteki işkenceyi eğlenceye dönüştüren sürprizin, Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi'nin Aralık ayı sonuna kadar gerçekleştireceği tanıtım kampanyasının bir parçası olduğu açıklandı.

        (SD-Y)

        30.11.2015 18:49:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa