Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ÖZGÜVEN ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Ereğli, Halkapınar ve Emirgazi'de meslek hayatına yeni başlayan öğretmenlere yemek verdi.

        Ereğli, Halkapınar ve Emirgazi İlçe Protokolü, Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ile öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen yemekte konuşan Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürü İradet Genç, yeni göreve başlayan öğretmenlerin gözlerindeki ışıltının eğitime verecekleri katkının belirtisi olarak gördüklerini söyledi. Genç, yemeği organize eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti.

        24 Kasım'ın önemli bir tarih olduğunu kaydeden Özgüven, "Bugünü farklı kılan öğretmenlerin bizler üzerinde bıraktığı izlerin çok daha iyi anlaşılır olmasıdır. Güne bizleri yetiştiren öğretmenlerimi ziyaret ederek başladım. Yaşamımızda öğretmenlerimizin anne ve babalar kadar üzerimizde iz bıraktığı bir gerçektir. Yeni göreve başlayan öğretmenler olarak sizler de iz bırakacak öğretmenler olursunuz. Memleketimizin en büyük zenginliği olan gençlerimizi şekillendirecek, yön verecek olan sizlersiniz. Bu nedenle sorumluluğunuz çok büyük. Toplumun geleceğini hazırlayacak olan siz değerli öğretmenlerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

        Özgüven, belediye olarak milli eğitime ve okullara her türlü desteği verdikleri de sözlerine ekledi.

        Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş ise "Türkiye Cumhuriyetinin geleceği olan çocuklarımızı daha iyi eğitim kalitesi ile buluşturmak hedefindeyiz" diye konuştu.

        Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran da, eğitim çıtasının yükselmesinde öğretmenlere büyük sorumluluk yüklendiğini belirterek, "Sizler bu sorumluluğu üstlenerek büyük bir özveri ortaya koydunuz. Sizlere meslek hayatınızda başarılar diliyor, bizleri sizlerle bir araya getiren Belediye Başkanımıza da böyle bir organizasyona imza attığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (AH-Y)

        25.11.2015 13:35:02 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa