Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NURHAK BELEDİYESİ'NDEN, MYO ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ BAĞLAMA KURSU

        MURAT SÜRÜCÜ

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Nurhak Belediyesi tarafından, Elbistan Meslek Yüksek Okulu Nurhak Yerleşkesi'nde öğrenim gören öğrencilere yönelik ücretsiz bağlama kursu açıldı.

        Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, Nurhak Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin bağlama öğrenme taleplerine duyarlılık göstererek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmanın yapılarak kursun açılmasını istedi.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kurs, belediye toplantı salonunda düzenlenirken, öğrenciler ise hafta sonları ve akşamları ücretsiz kursa katılıyorlar.

        Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, kursla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Nurhak'ın kültürü ile özdeşmiş olan bağlamayı, değişik şehirlerden ve kültürlerden gelen öğrencilerimizin öğrenmek istemelerinden onur duydum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün yaptığı bu çalışmayla da bu değerlerimize sahip çıkma noktasında adım atmış bulunmaktayız. Ücretsiz bu kurslardan tüm öğrencilerimizin faydalanacağını umuyor, ilgilerini bekliyorum" dedi.

        (MRT-AKL-Y)

        21.11.2015 09:41:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa