Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NURHAK'TA DOĞALGAZ SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

        MURAT SÜRÜCÜ

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinin doğalgaza kavuşması için 335 TL'lik abonelik bağlantı bedelini ödeyecek 3 bin kişiye ulaşmak amacıyla başlatılan seferberlik, tüm hızıyla devam ediyor.

        Çalışmalar kapsamında Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, mahalle muhtarları ile meclis üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenlerken, belediye yetkilileri de ilçedeki esnaf ve kıraathaneleri gezerek vatandaşlara abonelik bağlantı ücretini yatırmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

        Nurhak'ın, Elbistan'a gelecek hat üzerinden doğalgaz alabilmesi için ilçedeki elektrik abonelerinin en az yüzde 60'ının 335 TL tutarındaki doğalgaz abonelik bedelini yatırmaları gerekiyor. En az 3 bin kişinin söz konusu bedeli yatırması için tanınan süre de 30 Kasım 2015'te doluyor. 'Siz olmadığınız sürece bir kişi eksiğiz' sloganı ile Nurhaklılara çağrıda bulunan Nurhak Belediyesi, başlattığı kampanyaya devam ediyor. Bu kapsamda sosyal medya ve internet üzerinden özellikle ilçe dışında ikamet eden Nurhaklılara ulaşmaya çalışan Nurhak Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara yönelik yüz yüze çalışmalarını da sürdürüyor.

        Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, doğalgazın ilçenin yaşam kalitesine sunacağı katkıları anlatmak amacıyla mahalle muhtarları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Akkuş, toplantıda mahalle muhtarları ve meclis üyelerinden vatandaşlara bu konuda duyarlı olmaları için tavsiyelerde bulunmalarını istedi. Başkan Akkuş, ilçenin doğalgaza kavuşması için tüm Nurhaklıların özverili davranması gerektiğini kaydederek gösterilen duyarlılıktan dolayı da teşekkür etti.

        Kampanyanın ilçedeki esnaflara ve kıraathanelerdeki vatandaşlara yönelik olan ayağı ise Nurhak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Olgunsoy tarafından sürdürülüyor. Olgunsoy, ilçedeki kıraathaneleri ve esnafları ziyaret ederek doğalgazın ekonomik, çevreci, ısıl verimliliğinin yüksek, kullanımının kolay ve temiz olduğunu hazırlanan broşürleri de dağıtarak anlatıyor.

        Yatırım kapsamında bulunmayan Nurhak ilçesine de doğalgaz arzının sağlanması için ilçedeki elektrik abonelerinin yüzde 60'ının doğalgaz abonelik bağlantı ücretini 30 Kasım 2015 tarihine kadar yatırmaları gerekiyor. Başvuruda bulunanların ilçedeki toplam elektrik abone sayısının yüzde 60'ını geçmediği zaman yatırılan abone bağlantı bedelleri, abone sahiplerine iade edilecek.

        (MRT-AKL-Y9

        21.11.2015 09:38:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa