Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SORGUN BELEDİYESİ ASFALT SEZONUNU TAMAMLADI

        RUKİYE YILMAZ

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Sorgun Belediyesi, kış mevsimi öncesinde ilçenin farklı mahallerindeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

        Sorgun Belediyesi 2012 yılında kurulan asfalt plenti sayesinde kendi asfaltını kendisi üretiyor. Saatte 70 ton olmak üzere günlük 560 ton sıcak asfalt üretme kapasitesine sahip asfalt plenti ile 2015 yılında Bedirbaba Mahallesi'nde 3 bin 561 metre Yenidoğan Mahallesi'nde 5 bin 650 metre, Buğday Pazarı'nda 700 meter, Sanayi Caddesi'nde bin 100 metre, Mükremin Mahallesi'nde 400 metre, Yazlak Mahallesi'nde 2 bin 160 metre, Ahmet Efendi Mahallesi'nde 2 bin559 metre, Yeni Mahalle'de 670 metre, Karşıyaka Mahallesi'nde bin 580 metre, Osman Çavuş Mahallesi'nde bin 520 metre sıcak asfalt yapılırken, İmam Hatip Caddesinde bin 560 metre, Çekerek Yolu'nda bin 750 metre, İkiara Yolu'nda bin 600 metre aşınma çalışması gerçekleştirildi.

        Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kış ayları yaklaşmadan önce vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, "'İlçenin coğrafi yapısı ve altyapı çalışmaları yolların bozulmasına neden oluyor. Asfaltlama sezonun tamamlayan ekibimiz bakım ve yama çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarımızı yolların daha elverişli kullanılabilmesi için yapıyoruz. Havalar fırsat verdikçe mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

        Plan ve program dahilinde her mahalleye hizmet götürdüklerini vurgulayan Başkan Şimşek, "Yaz başından bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekiplerimizle birlikte hem şehir merkezimizin hem de ilçemizin her mahallesinde rutin belediye hizmetlerini yürütüyoruz. Yine ekiplerimiz bu hizmetlerin yanı sıra bordür, kaldırım, sosyal alanlar, parke ve temizlik hizmetleri çalışmalarını da en iyi şekilde yürütüyorlar" diye konuştu.

        (RY-ÖE-OD-Y)

        17.11.2015 16:04:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa