Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYALAR, ŞEFAATLİ İLÇESİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı, eski Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye bakanlarından Lütfullah Kayalar, Şefaatli ilçesinde yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği miting öncesinde ilçe halkının büyük ilgisi ve coşkusuyla karşılandı.

        Kayalar, Şefaatli ilçe girişinde vatandaşlar tarafından 'Başbakan Kayalar' sloganlarıyla karşılandı. İlçe sanayisini gezip, esnaf ziyaretinde bulunan Kayalar, daha sonra seçim karargahı önünde halka hitaben bir konuşma yaptı. Türkiye'de siyasi bir boşluğun olduğuna vurgu yapan Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, "Türkiye'de insanlar oylarını alternatifsizlikten, başka çare olmadığından kerhen vermek durumunda kalıyor. Bugünden itibaren konuşulmaya başlanılan, 1 Kasım'dan sonra hayat bulacak yeni siyasi oluşumun lideri, sizlerin desteğiyle Yozgat'tan Ankara'ya göndereceğiniz bağımsız Lütfullah Kayalar olacaktır" dedi.

        Yeni oluşumun, Türkiye'nin taleplerini karşılayıp, baskıya, hukuksuzluğa son vereceğini kaydeden Kayalar, tüm baskılara rağmen miting alanlarına koşan insanların, bunu hiçbir baskıya maruz kalmadan, içlerinden gelerek geldiklerini ifade etti. Kayalar, "Bu meydanlara insanlar sevgiyle, gönüllerinden gelerek, isteyerek toplanmaktadır. Buraya insanlar tehditle, şantajla, başka bir hesapla toplanmamaktadır. Sizlerin bizlere gösterdiği sevgi ve coşku bir yerlerin aidiyetiyle değildir. Bu sevgi, sade bir milletvekilliğinin yanında Türkiye'nin en büyük bakanlığının başındaki biri olarak, buradaki ofis önlerinde çiftçiyle buluşup, sıkıntılarını orada çözdüğümüz içindir" diye konuştu.

        Kayalar, Yozgat'ın merkezinde, ilçelerinde, köylerinde, beldelerinde çok büyük bir teveccühle, hoşgörüyle, sevgiyle karşılandığını da hatırlatarak, konuşmasını, "Kimseye boynunu eğmeden, alnı açık, boynu dik olarak çıktığımız bu yolda hedefimiz önce ilgisizlikten ve bilgisizlikten dolayı ayağa kalkamayan Yozgat'ı yeniden ayağa kaldırmaktır. Ama devamında Türkiye'de herkesin ortak görüşle kabul ettiği, beklediği yeni partiyi kurmak ve bunun başında olmaktır" diyerek tamamladı.

        (ÖE-AŞ-Y)

        29.10.2015 23:00:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa