Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU'DA DP'Lİ 30 KİŞİ AK PARTİ'YE GEÇTİ

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Bolu'da DP ve DYP Yeniçağa ilçe teşkilatlarından topluca istifa eden 30 kişi, seçimlere sayılı günler kala Ak Parti'ye geçerek rozetlerini taktı.

        Doğru Yol Partisi (DYP) ve DP Yeniçağa İlçe Başkanı görevini yürüten ve geçtiğimiz dönem DP'den Yeniçağa Belediye Başkan Adayı olan Tevfik Ay, beraberindeki 29 kişi ile partisinden istifa ederek AK Parti'ye üye oldu. Düzenlenen törende Ak Parti'ye geçen eski DP Yeniçağa İlçe Başkanı Tevfik Ay ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, sahneye davet edilerek teşkilatlara tanıtıldı. Ardından eski Bakan Hayati Yazıcı ile İl Başkanı Nurettin Doğanay ve partinin üst yönetim kademesi, eski DP'lilere Ak Parti rozeti takarak, anlamlı desteklerinden dolayı tebrik edildi.

        29.10.2015 13:25:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa