Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SORGUN VE AKYÜREK VATANDAŞLARLA BULUŞTU

        KONYA (İHA) - AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akören ilçesi ile Ahırlı ilçesine bağlı Akkise Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

        AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Akören ilçesi ile Ahırlı ilçesine bağlı Akkise Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

        İlk olarak Akören'de vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında bugüne kadar Akören için 14 milyon liralık yatırım ihalesi yaptıklarını söyledi. Türkiye'nin son 13 yılda aldığı mesafeyi aynı hızla almaya devam ettirdiği takdirde dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alacağını vurgulayan Başkan Akyürek, "Türkiye şu anda dünyada 17. büyük ekonomi konumunda. Hedef 2023'te ilk 10 ülke, sonraki süreçlerde de lider ülke olmaktır. Ülkemizde istikrar devam etsin, Konya yatırımları, Türkiye yatırımları devam etsin ve insanımızın yüzü gülsün istiyoruz" dedi.

        "BİR OY BİR İKTİDAR"

        Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığında tek parti hükümetiyle Konya'ya ve Türkiye'ye güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edilmesini istediklerini belirten Başkan Akyürek, vatandaşları da 1 Kasım'da oy kullanmaya çağırdı. Başkan Akyürek, "Konya'da oy kullanma oranları yüzde 85'i geçmiyor. Unutmayalım her oy bir namustur, ülkenin gidişatına yapılacak bir destektir. Bir oy bir iktidarı oluşturacaktır" diye konuştu.

        AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun da Büyükşehir Belediyesi'nin Akören'e 1 yılda yaptığı 14 milyon liralık yatırımın son derece önemli olduğunu söyledi. Konya'ya yapılan büyük yatırımların hepsinin AK Parti iktidarları döneminde olduğuna dikkat çeken Sorgun, "Biz bugün borç da almıyoruz, emir de almıyoruz. Bir oy ne kadar önemli unutmayın. Tek bir oyla iktidar kurulabilir mi, kurulur. Bunun en güzel örneğini Yalova'da gördük. Onun için sandığa mutlaka gidelim. Allah'tan sonraki en büyük, en kalıcı güç, halkın gücüdür" diye konuştu.

        "1 KASIM'DA MUTLAKA SANDIĞA GİDİN"

        Akören Belediye Başkanı Ekrem Tulukçu, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Akören İlçe Başkanı Hakkı Ertuğ, Büyükşehir Meclis üyelerinin katıldığı programın ardından Ahırlı ilçesine bağlı Akkise Mahallesi'ne geçildi. Burada da vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın mahalle olan 584 köyü ile 168 beldesinde Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlarla iz bırakacağını söyledi.

        AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun da, AK Parti'nin yapmayacağı sözü vermediğini, verdiği sözü de mutlaka yaptığını belirterek, "Konya'mızda, Abdülhamit Han'ın yapmak istediği KOP Projesini, hastaneler ve daha birçok yatırımı AK Parti hükümetleri gerçekleştirdi. İstikrarın ve yatırımların devamı için 1 Kasım'da mutlaka sandığa gidin" dedi.

        (AH-Y)

        28.10.2015 14:23:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa