Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARGI GÜREŞLERİNDE BAŞPEHLİVAN SALİH ERİNÇ OLDU

        TURAN OZAN ACAR

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Kargı ilçesinde her yıl düzenlenen asırlık Kargı Panayırı'nın son etkinliği olan güreş müsabakaları binlerce güreş severi biraraya getirdi.

        Kargı Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen güreşlere 17'si baş pehlivan olmak üzere 200 güreşçi mücadele etti. Geleneksel güreş müsabakalarını Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Üst. Süleyman Erden, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yrd. Fatih Ertekin, Cumhuriyet Savcıları Engin Kapsal ve Orhan Türidi, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti kurucular kurulu üyesi ve 22. Dönem Çorum AK Parti Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Çorum Milletvekili Adayları Ahmet Sami Ceylan, Bekir Horuz, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda güreşsever takip etti.

        BAŞPEHLİVAN SALİH ERİNÇ

        Sabahın erken saatlerinde başlayarak gün boyu devam eden güreş müsabakalarında merakla beklenen başpehlivanlığı bu yıl Kırkpınar'da ilk kez başpehlivanlık kazanan Salih Erinç kazandı. Başpehlivanlıkta Ünal Karaman ikinci, Ali Rıza Kaya üçüncü, Recep Kara ise dördüncü oldu.

        PANAYIR AĞALIĞI 30 BİN LİRAYA ÇALIŞ'IN

        Güreşler kadar çekişmeli geçen ağalık yarışıda önceki yıllarda olduğu gibi yoğun ilği gördü. Kıyasıya geçen ağalık arttırması 30 bin lira veren Nida Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çalış'ta kaldı. Faruk Çalış, panayır ağalığını 2014 yılı panayır ve güreş ağası Cafer Özsoy'dan devir aldı.

        (TOA-BÖ)

        26.10.2015 14:51:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa