Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ BOLU MİLLETVEKİLİ ALİ ERCOŞKUN'DAN YATIRIM MÜJDESİ

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - AK Parti Bolu Milletvekili ve 1'inci sıra adayı Ali Ercoşkun, "Ürdün'de geçtiğimiz yıl katıldığım toplantı sonrası, bu ülkede Türk Şehitliği'ni ziyaret ettim. Burada mezar taşında Bolu yazan Karagözoğlu Yusuf'un kabrini buldum. Karagözoğlu Yusuf Taşkestili çıktı. Beni duygulandıran bu manzara karşısında Mudurnu ve Taşkesti ile bir kez daha gurur duydum" dedi.

        AK Parti Bolu Milletvekili 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu'da sürdürdü. Ercoşkun, Bolu-Mudurnu Karayolu'nun tamamının yapımını öngören ihalenin yapıldığı ifade ederek, "Bu yolun yapımında gecikmenin ana nedeni, yolda meydana gelen kaymadır. Sondaj ve proje çalışmaları belirli bir süre aldı. Tepe Karakolu mevkiinde kayma meydana gelen bölgede fore kazık sistemiyle yeni baştan bir çalışma gerçekleştirildi. Bolu'da Gölköy sapağından Mudurnu'ya kadar olan yolun tamamının ihale edilmiş olması ciddi bir başarıdır. Mudurnu, bizim çok ciddi değer verdiğimiz, Bolu ekonomisine büyük katkı sağlayan önemli bir ilçemiz. Bu yolda çalışmaların bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

        İl Özel İdaresi'nin yıllık 9 milyon TL yatırım bütçesine sahip olduğunu belirten Ercoşkun, Başbakanlıktan ve bakanlıklardan elde ettikleri ek ödeneklerle 2015 yılında Bolu'da tam 40 milyon TL'lik yatırım yapılmasının sağlandığını belirtti. Ercoşkun ayrıca, köylerde kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirmek üzere bakanlıklardan hibe desteği elde ettiklerini söyledi. Ercoşkun'un bu konuşmaları dinleyicilerden büyük alkış topladı.

        Ercoşkun, açıklamalarının devamında, Akdeniz İçin Birlik ve Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Toplantısı için geçtiğimiz yıl gittiği Ürdün'ün Salt şehrinde Taşkestili bir şehidin kabrini bulduğunu açıkladı. Şehitlikte mezar taşında Karagözoğlu Yusuf isminde Bolulu bir şehit kabri bulduğunu ifade eden Ercoşkun, ziyaretinin sosyal medya da yer almasının ardından Taşkestili bir kişinin kendisini telefonla aradığını ve kabrin dedesine ait olduğunu söylediğini bildirdi. Ercoşkun, telefon görüşmesi sırasındaki duygularını anlatarak, "Benim tüylerim diken diken oldu. Memleketimizden, Mudurnu'yla ve Taşkesti ile bir kez daha gurur duydum" dedi.

        (BV)

        25.10.2015 13:50:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa