Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ERCOŞKUN'DAN SERT SÖZLER;

        - "VATAN HAİNLERİNİN BARAJI AŞMAMASI İÇİN BİR OY ÇOK ÖNEMLİ"

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - AK Parti Bolu Milletvekili ve 1'nci sıra adayı Ali Ercoşkun, "1 Kasım'da bir oy bile çok önemli. Ne kadar çok oy kullanılırsa, vatan hainlerinin barajı aşması da o kadar zor olur. Kime oy verirlerse versinler, muhakkak sandığa gitmelerini seçmenlerimizden önemle rica ediyorum" dedi.

        Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Ali Ercoşkun, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ercoşkun, 1 Kasım erken seçiminin Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, ""Çözüm Süreci, 30 senedir uluslararası güçlerin maşası olan PKK'yı yok etmek için oluşturulmuş bir çalışmadır. Çözüm Süreci'yle hayata geçen yenilikler oldu. Örneğin, Kürtçe konuşmak yasaktı, Kürtçe isim koymak yasaktı, Kürtçe şarkı söylemek yasaktı. Bu yasağı geçmişte devlet koymuş. Bu yasaklar kaldırıldı. Peki, bu yasakların kaldırılması devletin varlığı ve birliği açısından bir sıkıntı oluşturuyor mu? Osmanlı'dan kalan kültürel zenginliklerimizi bir göz önüne getirirseniz, bunlardan hiçbirinin bize bir sıkıntı yaşatmayacağını görebilirsiniz" diye konuştu.

        "Mutlaka sandığa gidin"

        Vatandaşların mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini ifade eden Ercoşkun, "Bu iş parti meselesi demeden, vatanımızın ve milletimizin, birliğini, bütünlüğünü ve dirliğini yeniden tesis edeceğiz. Sandıktan kim çıkarsa çıksın ama istikrar çıksın. Vatan hainlerinin barajı aşmaması için oylarımızı kullanalım" diye konuştu.

        (BV)

        23.10.2015 18:05:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa