Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BELEDİYE BAŞKANI KERİM AKSU PARTİSİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

        GİRESUN (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi Giresun'un Keşap ilçesinde vatandaşlarla ve esnaflarla buluştu.

        Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Sinan Kitapçı ve parti yönetimi ile Keşap ilçesi esnafını gezerek yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi vatandaşlarla bir arada oldular.

        Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, 1 Kasım'da her kesin geleceği için sandığa gitmesini istedi. Bektaşoğlu "Ülkemizi yangın yerine çevirdiler. Her gün acı ile uyanıyoruz. Güvenlik zaafı yok diyenler koruma ordusu ile dolaşıyor. Güvenliğimiz tehlikede, hukuk sistemi siyasallaştı. Koltuğa yapışanları 1 Kasım da sizlerin oyları ile geldikleri yere göndereceğiz. CHP Ülke yönetimine taliptir. Her alanda kadrolarımız sorumluluk üstlenmeye hazırdır" dedi.

        Belediye Başkanı Kerim Aksu ise seçimlerin demokrasinin bir sınavı olduğunu belirterek "1 Kasım'da sandık gelecek. Bütün seçme hakkı bulunan hemşehrilerimin oy kullanmaları çok önemli. Geleceğimiz için, ülkemiz için, çocuklarımız için oylarımızı kullanalım. Son zamanlarda yaşanan bu manzaraları hiç birimiz hak etmiyoruz. Birlikte olursak, bizlere bu olumsuzlukları yaşatanları koltuklarından kaldırırız. Her birimizin kullandığı oy geleceğimizi belirleyecektir" şeklinde konuştu.

        (RY-ÖS-Y)

        21.10.2015 15:13:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa