Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN TAVAS'A YATIRIMLAR

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas ilçesi'nde toplu açılış ve temel atma töreni yaptı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi tarafından Tavas'a kazandırılan yatırımların toplu açılış ve temel atma töreni görkemli bir törenle yapıldı. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas İlçe Kaymakamı Osman Vural, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Tavas mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Biz bugün Tavas'a yapılan yatırımları saya saya yorulduk ancak Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmaktan yorulmadı " diye konuştu.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ise Tavas'a yatırımların her geçen gün artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Zolan, "Büyükşehir Belediyesi hizmet ekibi tüm personeli ile burada. İnşallah biz gece gündüz sizlerin hizmetinde olacağız. Tavas benim özümün olduğu yer, ilk gözümüzü açtığımız yer. Onun için topraklarımıza yaklaştıkça kendimizi buluyoruz. İnşallah bu güzelliğimiz daim olsun" dedi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: "30 Mart öncesi burada tüm köyleri ve ilçeleri dolaştım, yapılması gereken işleri yerinde ve ekibimizle inceledik. Ayaküstü değil, ihtiyaç olduğu için o işlerle ilgili sözümüzü verdik. Çok şükür 30 Mart'ta siz emaneti bizlere teslim ettiniz. O emaneti omuzlarımıza aldık. Görevimizin sonuna kadar bir derde nasıl çare oluruz, onun sevdasıyla koşmamız gerekiyor. İnşallah Tavas bu sevdadan en fazla yaralanan olacak."

        Tavas'ın her alanda gereken desteği ve yatırımı alacağının altını çizen Başkan Zolan, "Tavas'a ne yapabiliriz?' diye düşünüyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Tavas'ta bulunan Gazi İlkokulu arkasındaki çamlık alanda piknik yeri yapacağız, bununda müjdesini buradan vermiş olalım. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, spor alanları ve oyun alanları yapacağız. Boş durmuyoruz, hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi. Tavas'ın son 50 yılda aldığı yatırımın 5 katını yapmaya çalıştıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "Biz kalıcı işler peşindeyiz. Göz boyamakla uğraşmıyoruz. Tavas hizmet almada diğer ilçelerden geride kalmayacak. Hepsi ne alıyorsa Tavas'ta aynı hizmetleri almaya devam edecek. Bir olursak beraber olursak daha çok yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi. Konuşmaların ardından itfaiye hizmet binası, beton parke taşı, sıcak asfalt, alt yapılar, içme suyu hatları, içme suyu depoları, parklar ve pazaryerleri gibi çok sayıda tesisin toplu açılış ve temel atma töreni dualarla gerçekleştirildi.

        (EV-Y)

        20.10.2015 15:42:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa