Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ALİ ÖZKAYA:

        - "BU MESELE AK PARTİ MESELESİ DEĞİL, TÜRKİYE MESELESİDİR"

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Çobanlar'da Pazar esnafı ile belde ve köyleri ziyaret etti. 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Özkaya, "Bu mesele AK Parti meselesi değil, Türkiye meselesidir" dedi.

        AK Parti 25. Dönem Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, seçim çalışmalarını yürüttüğü Çobanlar'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Çobanlar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Özkaya, İlçe Başkanı Cengiz Ceylan ve yönetimi tarafından karşılandı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Savrukoğlu'nun da eşlik ettiği ziyaretlerde Milletvekili Özkaya, teşkilat mensupları ile ilçe binasında fikir alış verişinde bulundu. 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Milletvekili Özkaya, "1 Kasım seçimleri sadece siyasi bir seçim değil ülkemizin geleceği acısından da önem taşıyan bir seçimdir. Bu mesele AK Parti meselesi değil. Türkiye meselesidir. Hep birlikte 2002 yılından bu güne kadar neler yaptığımızı ve bundan sonra yapacağımızı halkımıza anlatacağız. Çünkü AK Parti hükümetleri son 13 yılda yatırımlarda destan yazdı" dedi.

        İlçe Başkanlığı'nın ardından ziyaretlerine esnaf ve pazaryeri ile devam eden Milletvekili Av. Ali Özkaya, esnaflara hayırlı işler dileyerek, pazardan alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. İlçe halkı tarafından büyük bir ilgi gören 26. Dönem Milletvekili adayı Özkaya, yeni dönemde AK Parti'nin yapacağı projelerden ve seçim vaatlerinden bahsetti. Özellikle Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesi üzerinde duran Özkaya, beyannamenin her kesime hitap ettiğini vurguladı. Esnaf ve çiftçilere yönelik düzenlemelerin ve desteklerin seçim beyannamesinde yer alacağını vurgulayan Özkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

        "Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesi her kesime hitap eden bir beyanname oldu. Özellikle çiftçimize ve esnafımıza yönelik ciddi desteklemeler yapılacağı açıklandı. Esnafımıza yönelik düzenlemeler devam ederken, çiftçimizin de aldığı desteklemeler artarak devam ederken, yem ve gübrede KDV'nin kaldırılacağı belirtildi. İnşallah halkımızın destek ve duaları ile 1 Kasım'da tek başına iktidara gelerek bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerimize devam edeceğiz."

        Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilçedeki temaslarının ardından Kocaöz beldesi ile Göynük, Akkoyunlu ve Kale köylerini ziyaret etti.

        (HK-

        18.10.2015 18:19:32 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa