Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OPRUKÇU, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

        KONYA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, Ereğli ilçesi ve civarındaki bölgede seçim çalışmalarını sürdürüyor.

        Hüseyin Oprukçu, Ereğli'nin Kutören ve Belkaya mahalleleri ile Emirgazi ilçesinde yaptığı seçim ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ederek iktidarı eleştirdi.

        MHP Konya 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, iktidarın 13 yıl once 'Yoksulluk, Yolsuzluk ve Yasaklar' ile mücadele etme iddiasıyla göreve geldiğini ancak bu söylemle uzaktan yakından ilgilerinin kalmadığını ifade etti. Oprukçu, "Artık tuz bile kokmuştur. Yaptıkları her hatada başkalarını suçlayan ve kendilerini ak kaşık gibi gösterenlerin 1 Kasım'da sandıkta gerekli uyarıyı almaları gerekiyor. Hazreti Mevlana'nın dediği gibi, 'Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır. Önemli olan içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır.' Ama artık Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bile adı yolsuzluklara karışmışsa, ne süt kalmıştır, nede kaşık" dedi.

        MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayır dediği konuların tamamen Türkiye'nin lehine olan hayırlar olduğuna dikkat çeken Oprukçu, "Daha öncede demiştik, Hayır'da Hayır vardır diye. Bu hayırların yakın bir tarihte Türkiye için ne kadar doğru hayırlar olduğunu tüm Türkiye görecektir. Tıpkı, bugün Paralel diye suçlananlarda, çözüm sürecinde ve yolsuzluklarda görüldüğü gibi MHP kadroları haklı çıkacaktır. Ama inanın iş işten geçmeden bunu anlamamız ve gerekli önlemleri 1 Kasım sabahından itibaren almamız gerekiyor, henüz vakit çok geç değil" şeklinde konuştu.

        (İHA-İP-Y)

        17.10.2015 09:48:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa