Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ KATILIMLI, MAHALLE İSTİŞARE TOPLANTISI

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA) - Burdur'un Gölhisar ilçesinde 4.'sü düzenlenen 'Sizi Dinliyoruz' toplantıları Armutlu Mahallesi'nde de devam etti.

        Yoğun bir katılımın olduğu mahalle toplantısına, AK Parti Milletvekili Reşat Petek, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, AK Parti Gölhisar İlçe Başkanı Abdullah Aksoy ve yönetim kurulu, belediye eski başkanlarından Mehmet Yavuzer, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

        Gölhisar'da bir geleneğe dönüştürülen 'Sizi dinliyoruz' mahalle toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural'ın tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili sunumuyla başladı.

        "ÜRETTİK, ÜRETMEYE DE DEVAM EDİYORUZ"

        Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, "Azmin ve iradenin ifadesi için bir şair şöyle diyor: 'Yarı dalgalı olmamalı deniz, ya durmalı ya kudurmalı, ya sonuna kadar batmalı hançer, ya kınında durmalı' 30 Mart 2014 seçimlerine hazırlanırken bu felsefe ile yola çıktık. Bu kapsamda bizim denizimiz hizmetler ve yatırımlar anlamında yarı dalgalı olmamalıydı. Gölhisar'a gelen yatırım ve hizmetler şairin dediği gibi kudurmalıydı. Göreve geldikten sonra hizmet hançerini yerinde durdurmadık tüm olumsuz koşullara rağmen sürekli ilçemiz için yeni projeler geliştirdik. Bu çabamızın meyvelerini de yeni yeni yemeye başlıyoruz. Altyapı, üstyapı, doğalgaz, sanayi sitesi, pazaryeri ve gençlik merkezi gibi dev projeler ürettik ve üretmeye devam ediyoruz" dedi.

        DESTEKLER DEVAM EDECEK

        AK Parti Milletvekili Petek, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada, "Başkanımız göreve geldiği günden bu yana ilçede çok büyük işler başarmış. Biz de inşallah, Allah nasip ederde tekrar milletvekili olursak, Gölhisar'a Ankara'dan sürekli destek vermeye devam edeceğiz. 4 aylık kısa bir milletvekili dönemimiz olmasına rağmen Burdur'a bu dönemde birçok yatırım ve ödenek kazandırdık" diyerek, seçim beyannamesinde verilen müjdeler ve 1 Kasım seçim çalışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

        (HG-

        14.10.2015 11:25:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa