Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜÇ KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAVŞAK İÇİN SANAL İMZA KAMPANYASI

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA) - Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, geçtiğimiz hafta 3 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 14 vatandaşın yaralandığı çevre yolu kazasına dikkat çekmek için imza kampanyası başlattı.

        'Change.org' aracılığıyla başlayan imza kampanyasına tüm Burdurluların destek vermesini isteyen Başkan Alagöz, yetkilileri göreve davet ederek, kavşağın yeniden düzenlenmesini istedi. Yazılı açıklama yapan Başkan Alagöz, "İlçemizin hemen altından geçen Antalya-Korkuteli-Çavdır-Gölhisar-Fethiye çevre yolu maalesef can almaya devam etmektedir. Henüz yapım aşamasında iken Tefenni halkının bağıra bağıra battı çıktı talep etmesine rağmen yol kenarında bulunan trafo merkezindeki yüksek gerilim direkleri bahane edilmiş orada bulunan direklerin yükseğe alınmasının maliyetli olacağı bildirilip mevcut kavşak yapılmıştır. Maalesef önceki gün öğle saatlerinde malum kavşakta yaşanan elim kazada yine 3 canımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu olaydan sonra şunu herkes bilmelidir ki hiçbir maliyet insan hayatından daha pahalı değildir. Kavşağın konumundan dolayı meydana gelen kazaların son bulması için Karayolları 13. Bölge Müdürlüğüne iletilmek üzere belediyemizce hem yazılı hem de change.org isimli internet sayfasından dijital imza kampanyası başlatılmıştır. İmza kampanyamız henüz yeni olmasına rağmen çok sayıda vatandaşımız tarafından desteklenmektedir. Çok değerli karayolları yetkililerimizin de bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine inancım tam olmakla beraber, kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (HG-İİ-Y)

        10.10.2015 14:24:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa