Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI CENGİZ SAĞLAM'IN HOCALAR ZİYARETİ

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, Hocalar ilçesine giderek, teşkilat mensupları ile birlikte esnafları ziyaret etti. Sağlam vatandaşlarla da sohbet ederek, ailesinin de çiftçilik ve besicilik yaptığını söyledi.

        Sağlam, ilk olarak AK Parti Hocalar İlçe Başkanı İsmail Özkuleli ve yönetimini ziyaret ederek teşkilat mensupları ile sohbet etti. AK Parti Hocalar ilçe Başkanlığının ardından beraberindekilerle birlikte ilçe merkezindeki esnafları teker teker dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan milletvekili adayı Sağlam, esnaflara verilen destekleme ve düzenlemelerden bahsetti. 2002 yılından itibaren Türkiye'ye yapılan yatırımların aydınlık geleceğe umutla bakılmasını sağladığı söyleyen Sağlam konuşmasını şöyle sürdürdü:

        "Eski Türkiye'yi hepimiz biliyoruz. İnsanlarımız hastanede, maaş kuyruklarında ömrünü geçiriyordu. Partimizin iktidara gelmesiyle birlikte insana verilen önemde arttı. Artık hastanelerde beklemenin yerini doktor seçme hakkı verildi. Koğuşlu hastanelerden 5 yıldızlı otel konforunda hastaneler inşa edildi ve insanlarımızın hizmetine açıldı. İnsana verilen değer ve önemde arttı. Sizlerin desteği ve duaları ile 1 Kasım'da yeniden tek başına iktidar olarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz."

        (HK-MET-Y)

        09.10.2015 17:52:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa