Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYALAR'A DESTEK ARTIYOR

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın bağımsız milletvekili adayı Tarım, Orman ve Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Şefaatli ilçesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

        Seçim karargahının açılışı öncesinde ilçe girişindeki Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Kayalar, Termiker şirketine ait tesiste işçilerle bir araya geldi. Küçük Sanayi Sitesi'nde işsizlikten yakınan esnaf, işlerin her geçen gün biraz daha kötüye gittiğini, bir çok işyerinin kapalı olduğunu belirtti. Demir doğramacı Hacı Yozgat'ın işyerinde ise duygulu anlar yaşandı. İşyerinde tek başına kaynak yaparken karşısında Kayalar'ı bulan Hacı Yozgat, şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra, duygulandı. Kayalar'ın boynuna sarılıp, konuşmaya çalışan Hacı Yozgat, "Bu memleketin sizin gibi insanlara ihtiyacı var, tek başıma çalışıyorum, çırak bile bulamıyorum" dedi. Kayalar, Hacı Yozgat'a sarılıp, "Üzülme, sorunları çözmek için yola çıktık. Önce Allah'a sonra sizlere güveniyoruz, hepsinin üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

        Şefaatli mezarlığına da uğrayıp, Şefaatli ilçesinin vefat eden Belediye Başkanlarından Hacı Bayram Karabulut'un mezarını ziyaret edip, Şefaatli eski belediye başkanlarından Fahrettin İbiş'i de rahmetle andı. Kayalar, seçim otobüsü ile ilçe merkezine giriş yaptığında esnafın ve ilçe halkının ilgisiyle karşılandı. Bazı vatandaşlar Kayalar ile tokalaşmak için hareket halindeki otobüse binmeye çalıştı. Kayalar, AK Parti seçim bürosunu da ziyaret ettikten sonra kendisinin Seçim Karargahı'nın açılışını yaptı, ardından da seçim otobüsünün üzerine çıkıp, toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Yeni bir siyasi oluşumun fitilini ateşlemek üzere çıktıkları yolda Yozgat insanının bir tarih yazacağını tekrarlayan Kayalar, ilçe esnafını da gezerek, sohbet etti.

        (ÖE-AÖ-Y)

        08.10.2015 17:11:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa