Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP HEYETİ ESKİL İLÇESİNDE

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Turan Yaldır, il teşkilatı ve diğer adaylarla birlikte Eskil ilçesini ziyaret etti.

        İlçe merkezi girişinde kalabalık bir şekilde karşılanan milletvekili adayları vatandaşlarla birlikte şehir merkezine doğru geçti. Burada tek tek vatandaşlarla bayramlaşan MHP adayları daha sonra toplanan Eskilli vatandaşlara görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili ve Milletvekili Adayı Turan Yaldır, Eskil halkının Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, "1 Kasım'da tekrardan milletmizin huzuruna çıkıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin koalisyon için büyük bir çaba sarfettiğini, yalnız Dolmabahçe'de PKK'nın 10 maddesini kabul edenlerin Milliyetçi Hareketin vatan ve millet için şart koştuğu 4 maddeyi kabul etmemesinden dolayı bu erken seçim sürecine girildi" dedi.

        Türkiye'nin etrafının ateş çemberine alındığı belirten Yaldır, "Biz de Esad'a zalim diyoruz ama hükümet süreci iyi yönetemedi ve Türkiye'yi bir bataklığın içine soktu. Biz ülkemizi bu bataktan çıkarmak için gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Cumhurbaşkanı'nın belirttiği milli ve yerli vekil adayları işte karşınızda, Aksaray'ı biliyoruz. Bu şehrin çocuklarıyız. Ayrı sofra da oturuyoruz aynı sokaklarda yürüyoruz. AK Parti'nin bağımsız bakanları bazı ilçelerimizde hem kaymakamlık hem belediye geziyorlar ama Ortaköy'de belediyeye gitmiyorlar. Bu mudur 'bağımsız' oluşun neticesi" dedi. Eskil'in yaylalarının artık bakan gördüğünü de dile getiren Yaldır, "Aksaray'da bir muhalefet vekilinin nelere vesile olduğunu görüyoruz. 13 yılda gelemeyen hep ertelenen hizmetlerinnedne bu kadar hızla getirilmeye başlandığını Eskilli biliyor ve bunun neticesinde 1 Kasım'da Milliyetçi Hareket'e bir değil 3 vekil verecek" dedi.

        (YC-AH-Y)

        04.10.2015 12:10:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa