Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI

        - AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ SALİM USLU VE AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI RUMİ BEKİROĞLU, İSKİLİP, BAYAT VE UĞURLUDAĞ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

        - AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ VE TBMM İDARE AMİRİ SALİM USLU;

        - "AK PARTİ DÜŞERSE TÜRKİYE DÜŞER, TÜRKİYE DÜŞERSE İSLAM COĞRAFYASI DÜŞER"

        - TÜRKİYE'NİN 2023 HEDEFLERİNE ULAŞMASI İÇİN İSTİKRAR VE GÜVENE İHTİYAÇ OLDUĞUNU BELİRTEN AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI RUMİ BEKİROĞLU;

        - "İSTİKRAR VE GÜVENİN ADRESİ AK PARTİ'DİR"

        M. MUTTALİP YALÇIN

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Çorum Teşkilatları, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

        Kurban Bayramı ile birlikte seçim çalışmalarının startını veren AK Parti Teşkilatları, ilçelere çıkarma yapmaya devam ediyor.

        AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, hafta sonu İskilip, Bayat ve Uğurludağ ilçelerini ziyaret etti. Partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Uslu ve Bekiroğlu, hem teşkilatların bayramını kutladılar hem de vatandaşlarla bir araya gelerek sorun dinlediler.

        İlk olarak İskilip AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Uslu ve Bekiroğlu, burada Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve partililerle bir araya gelerek, seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu.

        AK PARTİ DÜŞERSE TÜRKİYE DÜŞER, TÜRKİYE DÜŞERSE İSLAM COĞRAFYASI DÜŞER

        AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, dün birbirine düşman olanların bugün bir araya gelerek Türkiye'yi ve AK Parti'yi kendilerine ortak düşman ilan ettiklerine dikkat çekerek, "AK Parti düşerse Türkiye düşer, Türkiye düşerse İslam coğrafyası düşer" dedi.

        Türkiye'yi kurulan tuzakların bertarafı için 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğunu dile getiren Uslu, Güneydoğu'da polis ve asker lojmanlarından HDP'ye oy çıktığını hatırlatarak, "Burada bir üst akılın talimatı yok mu. Emir komutayla mı oluyor, fetvalarla mı oluyor, buyruklarla mı oluyor" diye sordu.

        Kendisine kurşun sıkan bir insana oy veren kişinin ya ahlakıyla yada aklıyla bir sorunu olduğunu dile getiren Uslu, "Yaşadığı ülkenin bayrağına karşı gelenlere yaşadığı ülkenin ekmeğini yemesine rağmen destek olması için insanın ahlaksız olması lazım. Mezhebinin meşrebinin çok geniş olması lazım. Bu düpedüz namussuzluktur. Onlar için namussuzluk olan bizim namus ve haysiyet meselesidir" şeklinde konuştu.

        MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren Uslu, "Devlet Bahçeli'nin açıklamaları var seçim sonrası, en kısa zamanda seçimse seçim diyerek meydan okuyor.Şimdi aynı Bahçeli seçimlere karşı. Seçim endeksli bir hükümet yada koalisyon kuralım dedik, 'seçime karşıyım, koalisyona karşıyım, seçim hükümetine karşıyım gidin CHP ile hükümet kurun' dediler. HDP'de CHPH ile hükümet kurun dediler. MHP'nin derdi iktidar olmak, sorumluluk almak değil, siyasi istikrarsızlık artsın ben muhalefette bağırıp durayım dedi. Bahçeli seçim diyordu. Şimdi vazgeçti. HDP'nin olduğu yerde olmayacağız diyordu. Bakanların yemin törenine meclisi kilitlemeye çalıştılar. Ortak yanları AK parti karşıtlığı. AK Parti düşerse Türkiye düşer, Türkiye düşerse İslam coğrafyası düşer. Dış dünyayla bakıyoruz bizim irademiz yok sayılıyor. Yedi düvel Tayyip Erdoğan'ı indirirsek, önünü kesersek diye umut ediyorlar. Cumhurbaşkanımızı tutuklayacaklardı bu tutmadı. Bizi İrancılıkla suçlayanlar bu defa İrancı oldular.

        Bu seçim seçimlerin anası. Bu seçimde karşımızda CHP, MHP, HDP yok. Üst akıl var karşımızda. Senaryoyu yazıp buradaki kuyruklarına rol verenler var. Bayrağımızın mahsun olmaması, bu seçimlerden bizim birlik, dayanışma, disiplin içerisinde güçlü olarak çıkıyor olmamız lazım. Bunu başardığımızda Türkiye'nin önünü kimse kesemez.s eğer devleti adam gibi yönetemezsek adam gibi ayakta tutamazsak kuzgunlar devletin parçalamak, bölmek için uğraşacaklar. 7 Haziran sonrası millet iradesine sabotajlar düzenlendi. bir kısmı içeriden bir kısmı dışarıdan hazırlandı. Devletin geleceğine sahip çıkmak adına 1 Kasım İstiklal Savaşı'dır. Türkiye'nin başı dik olursa ümmetin başı dik olur. Bu ülkenin hakiki sahipleri biziz. Onların kaybedeceği bir şey yok. Millete kurulan kuzakları, oyunları, tezgahları boşa çıkaracağız"

        İSTİKRAR VE GÜVENİN ADRESİ AK PARTİ'DİR

        AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için istikrar ve güvene ihtiyaç olduğunu belirterek, istikrar ve güvenin adresinin de AK Parti olduğunu söyledi.

        AK Parti kadrolarının Türkiye'yi ve gençlerin yarınlarını düşündüğünü dile getiren Bekiroğlu, Türkiye'yi aydınlık yarınlara AK Parti'nin taşıyacağını ifade etti.

        Türkiye'nin etrafının yangın yeri olduğunu İslam coğrafyasında zulümler yaşandığına dikkat çeken Bekiroğlu, "Biz sadece Türkiye'yi değil İslam coğrafyasını da düşünüyoruz. Kurtuluş savaşında bu Alevi'siyle, Sünni'siyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Türküyle, Kürdü'yle emperyalist ülkelere karşı bağımsızlık mücadelesi verdik. Tüm Anadolu insanı o gün tek vücut oldu. O günkü mantık neydi Türkiye'de manda yönetimi hakim olsun. Bugün ki mantık ne yine aynı. Kim düşünüyor. Aynı çevreler. Olaylara geniş çerçeveden bakalım. Çorum'a bir çivi çakmadılar diyenler insafa davet ediyoruz. Bu ülkeye neler yapıldığına bir bakın. Savunma sanayinde yapılan çalışmalar ortada. Bunlar nasıl oldu istikrarla oldu, birlik ve beraberlikle oldu. Son üç aya baktığımızda Türkiye, G-20 ülkeleri arasında 17. sıradaydı. İstikrarsızlık ortamı nedeniyle şuanda bizim yerimize İsviçre G-20 üyesi oldu" dedi.

        'BAY HAYIR' HERŞEYE HAYIR DEDİ

        7 Haziran'da bir yol kazası yaşadıklarını anlatan Bekiroğlu, CHP ve MHP'yi de eleştirerek, "7 Haziran sonrası ülkenin herhangi bir kriz ve kaos ortamına sürüklenmemesi için koalisyon çalışmalarında özverili bir çalışma gösterildi. Ne yazık ki yine o değerli genel başkan, 'bay hayır', 'herşeye hayır' dedi. CHP Genel Başkanı da hayır deyince bugün ki tablo ortaya çıktı. AK Partiyi tek başına iktidar yapmak için çalışacağız. Gece gündüz demeden yollarda olacağız. Gördüğümüz hava iyi. İnsanlar büyük bir teveccüh gösteriyor. İnsanlar yeniden AK Parti diyorlar. Bizlerde var gücümüzle çalışacağız. Biz milletin verdiği mesajı aldık, anladık, bununla ilgili çabalarımızı göstereceğiz"

        BESMELEDEN RAHATSIZMI OLDUNUZ YİNE BİSMİLLAH DİYORUZ O ZAMAN

        Kurban Bayramı ikinci günü Hıdırlık'ta dualar eşliğinde verdikleri seçim startının bir kısım çevreleri rahatsız ettiğini kaydeden Bekiroğlu, "Bayramın ikinci günü Suheybi Rumi haretlerinin makamı olan Hıdırlık'ta seçim çalışmalarımıza dua ile başladık. Dualar eşliğinde bismillah dedik yola çıktık. Beynelminel gazetelerin hepsinde bismillah diyerek seçim çalışmalarına başlamışlar diyerek haber yapmışlar. Ben bunları kınıyorum. Vekillerim ve teşkilatlarım adına da gurur duyuyorum. Çünkü Besmele her işin başıdır. Besmelesiz her iş yarım ve noksandır. Besmeleden rahatsızmı oldunuz, yine bismillah diyoruz o zaman. Birde Bir siyasi partinin Büyükşehir belediye başkanı İskilipli Atıf Hoca'ya dil uzattı. Onu da kınıyoruz. Bu zatı Allah'a havale ediyoruz. İskilipli Atıf Hoca Türkiye'nin ve Çorum'un bir değeridir" ifadelerini kullandı.

        İskilip'te bazı mahvillerin belediye hizmetlerine ilişkin dedikodular ürettiğine işaret eden Bekiroğlu, "İşleyen demir ışıldar, meyve veren ağaç taşlanır. Alt yapı yapılmadan üst yapı yapmanın anlamı yok. Milli servetimizi heba etmenin bir manası var mı. Bu söylemleri çıkartan insanlara gereken cevabı verin. Biraz daha sabır edin, Gelecek yıl bu sorunlar çözüme kavuşacak. Bunu 1 Kasım seçimi malzemesi yapmak isteyenlere fırsat vermeyin" diye konuştu.

        İskilip'teki programın ardından Uslu ve Bekiroğlu Bayat ilçesine geçerek, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve partililerle bayramlaştı. Son olarak Uğurludağ ilçesini ziyaret eden Uslu ve Bekiroğlu, burada Uğurludağ teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Belediye Başkanı Remzi Torun ve AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun ile bir araya gelen Uslu ve Bekiroğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

        (MMY-BÖ)

        28.09.2015 16:08:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa