Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMULAŞ, KIŞ UYGULAMASINA GEÇİYOR

        SAMSUN (İHA) - Samsun'da, okulların açılması ve güz dönemi başlangıcı ile beraber tramvay ve ekspres hatlarında bugünden itibaren kış sefer programları uygulanmaya başlanacak.

        Tramvay ve ekspres hatlarında kış uygulamasına geçecek olan Samulaş'tan yapılan açıklamada, "Bugünden itibaren yaz uygulamasında 8-9 dakika aralıklarla hareket eden tramvaylar yoğun saatlerde 3-4 dakikada bir hareket etmeye başlayacak. Ayrıca yaz döneminde 00.00 olan son tramvay hareket saati yapılan düzenleme ile 23.45 olarak değiştirildi. Ondokuzmayıs Üniversitesi - Belediyeevleri arası hizmet veren E1 ekspres otobüslerin servis sıklığı arttırılarak yoğun saatlerde 8 dakikada bir karşılıklı ekspres hareketi sağlanacaktır. Yaz döneminde 23.30 olan son E1 ekspres otobüs hareket saati ise yeni uygulamada 23.00 olarak değiştirildi. Ayrıca Samulaş A. Ş. ile özel halk otobüsleri tarafından ortak işletilen Taflan - Belediyeevleri arası hizmet veren E2 ekspres otobüslerinin işletimi özel halk otobüslerine devredilmiştir. Ringlerde ise herhangi bir program değişikliği yapılmamıştır" denildi.

        Samulaş'tan yapılan açıklamada ayrıca; tramvay, ekspres ve ringlere ait detaylı sefer programlarına Tramvay Gazetesi'nden ve Samulaş resmi internet sitesi www.samulas.com.tr den ulaşılabileceği belirtildi.

        (MAY-ÖK-Y)

        28.09.2015 13:06:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa