Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOVANCILAR, KARAKOÇAN VE AĞIN'DA GAZİLER GÜNÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

        ŞEMSETTİN AYDOĞDU

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Kovancılar, Karakoçan ve Ağın ilçelerinde, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

        Kovancılar'da, Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törene, İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Kovancılar Şehit ve Gazi Derneği Başkanı Selami Demir, ilçe protokolü ve gaziler katıldı. Törenin ardından katılımcılarla yemekte bir araya gelen Kaymakam Gündoğdu, "Vatanı için gazi olan kahraman vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onlar bizim övünç kaynağımızdır" dedi.

        Ağın'da, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu tarafından mesaj yayımlandı. Yakınoğlu, mesajında, "Milletimiz tarih boyunca ülkesine, milli ve manevi değerlerine, birlik ve beraberliğine yapılan saldırılara karşı her daim canı pahasına mücadele etmiş olup, aziz vatanımız bu uğurda canından dahi geçen şehit ve gazilerimizin bize bıraktıkları en kutsal emanetimizdir. Bu bağlamda şehitlik ve gazilik makamları milletimizin nazarında ulaşılabilecek en yüce makamlardır. Bu mukaddes vatan nasıl ki bizlere onlardan emanetse, onlar ve aileleri de milletimizin ve devletimizin en değerli emanetidir. Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için mücadele ederek ülkemizin her karış toprağına kanları ve terlerini akıtan şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıkları asla unutulmayacaktır ve onlar sayesinde Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır" dedi.

        Karakoçan'da düzenlenen törende de Atatürk anıtına çelenk konulurken, törene Kaymakam Cemil Sarıoğlu ve ilçe protokolü katıldı.

        (HİV-MP-Y)

        19.09.2015 17:55:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa