Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYAT KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE OTOBÜS DURAĞI YAPTIRDI

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Bayat İlçesine bağlı köylere, Bolvadin Kaymakamlığı tarafından otobüs durağı yaptırıldı.

        Bayat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme birliği tarafından ilçeye bağlı tüm köylere otobüs durağı yapıldığı bildirildi. Yapılan durakları yerinde inceleyen Bayat Kaymakamı Halil Toprak, vatandaşların yağmur ve kar gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri adına tüm köylere toplam 14 adet otobüs durağı yapıldığını bildirdi. Kaymakam Toprak, "Kaymakamlığımız Köylere Hizmet Götürme Birliğince Derbent Köyü için 3 adet, diğer köylerimiz için birer adet olmak üzere yaptırılan otobüs durakları vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Özellikle kış aylarında, taşımalı eğitim gören öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın yağmur, kar gibi olumsuz hava koşullarından korunması için yaptırılan toplam 14 adet otobüs durağının montaj işlemleri de tamamlandı" dedi.

        (HK-GC-

        15.09.2015 17:08:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa