Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'DA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Ortaköy İlçesi Balcı Köyü Muhtarlığı tarafından terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için mevlit okutuldu.

        Cuma Namazı'nın öncesinde köyde bulunan 3 camide başlayan mevlit programında müftülük görevlileri tarafından Kur'a'n-ı Kerim okundu, dualar edildi. Mevlit Programına Ortaköy İlçe Kaymakamı Mustafa Can, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Akyan, İlçe Karakol Komutanı Ömer Kaştaş ve Kamu Kurum müdürleri de katıldı.

        Balcı Köyü Muhtarı Yusuf Sevimli, "İnşallah okuttuğumuz Kur'an-ı Kerim ve dualar Allah katında kabul olur" dedi. Muhtar Sevimli, "Bugün burada şehit olan asker, polis ve sivillerimiz için mevlid-i şerif programı düzenledik. Biz köy halkı ve muhtarlık olarak elimizden bu kadarı geliyor. Gücümüz bu kadarına yetiyor. Şehitlerimiz bizlere haklarını helal etsinler. Sözün son noktasınayız. Söylenecek bir söz kalmadı. İnşallah bu son olur. Bir daha bu acıları yaşamayız. Allah bu acıları da bizlere yaşatmasın" dedi.

        Mevlit programın katılanlara meyve suyu ve kek ikram edildi.

        (YC-AH-Y)

        11.09.2015 15:33:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa