Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOYULHİSAR-PÜLÜMÜR ARASI OTOYOL PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

        MEHMET ARISAL

        SİVAS (İHA) - Koyulhisar-Pülümür arası otoyol projesi bilgilendirme toplantısı Suşehri Belediyesi konferans salonunda gerçekleşti.

        Toplantı Çevre Şehircilik Müdürlüğü'nden gelen Çevre Mühendisi Ayşegül Karaoluk'un konuşması ile başladı. Daha sonra Çevresel Etki Değerlendirme raporunu hazırlayan firma yetkilisi İlkay İbrahim Akdoğan katılımcılara proje hakkında bilgi verdi. Daha sonra toplantıya katılan vatandaşların soruları cevaplanarak önerileri yetkililer tarafından not alındı.

        Koyulhisar ilçesinden katılan Ayhan Duman planlanan yolun Koyulhisar ilçesinde verimli tarım arazilerine geldiğine dikkat çekerek. Konu üzerinde hassasiyet gösterilmesini önerdi. Duman, Bu mevki ülke çapında meşhur olan Koyulhisar domatesinin üretildiği alanlar buralardan geçecek olan otoyolun ciddi zararlar vereceği kanaatindeyim."dedi.

        Yapılması planlanan otoyolu Sivas ili Koyulhisar, Suşehri, Akıncılar ve Gölova ilçe sınırlarından, Erzincan ile Tunceli sınırları içerisinde yer alacak. Otoyol boyunca 7 adet üst geçit, 38 adet alt geçit, 162 adet menfez,16 adet kavşak, 12 adet hizmet tesisi, 11 adet viyadük, 25 adet tünel, 24 adet köprü, 8 adet bağlantı yolu yapılması planlanıyor.

        (UY-AÖ-Y)

        09.09.2015 15:26:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa