Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'DA TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da traktör sürücülerine "Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi" ve "Güvenli Traktör Kullanımı Kampanyası" kapsamında eğitim semineri verildi.

        'Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi' kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe, köy ve kasabalarda 'Güvenli Traktör Kullanımı Kampanyası' kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü traktör sürücülerine eğitim verildi.

        Gülağaç ilçesine bağlı Doğantarla köyünde gerçekleştirilen eğitim seminerine 50 traktör kullanıcısı katıldı. Ekipler, trafik kuralları, güvenli sürüş teknikleri ve traktörlerin sebep olduğu kazalar ve bu kazaların nasıl önleneceği konusunda sürücülere eğitim verdi. Doğru traktör kullanımı ve tarım işlerinin nasıl güvenli yapılacağı, araçları tanıma ve bakımlarının nasıl yapılacağı ve kaza anında yapılması gereken ilkyardım teknikleri konusunda eğitim ve bilgilendirme yapan ekipler, eğitim faaliyetlerinin süreceğini bildirdi.

        (YC-AH-Y)

        03.09.2015 12:43:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa