Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATSO İLÇELERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) geleneksel hale getirmiş olduğu bölge istişare toplantıları kapsamında Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerindeki üyeleri ile buluşuyor.

        Geçtiğimiz yıl içerisinde Eskil, Güzelyurt, Gülağaç, Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi ilçelerinde toplantılar düzenleyerek bölge nabzını ölçen ve sıkıntıları dinleyen ATSO yönetimi, ilçe vatandaşları ve sanayicileri tarafından takdir topladı.

        Aksaray'ın kalbinin ilçeleri ile birlikte attığını belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, bölgelerin gelişiminin şehre büyük katkı sağladığını belirtirken, "Bir şehir merkezi noktasında ele alınırsa sadece şehrin sanayisi gelişim gösterir ve şehir büyüme potansiyeli belirli bir seviyede ilerler. Bir şehri ilçeleriyle birlikte ele alırsak ve ilçe sanayisini de şehrin gelişimine dâhil edersek o şehir tam anlamı ile sanayi şehri kabul edilir. Bugün merkezi olarak sanayide büyük bir gelişme gösteren ilimizde maalesef ilçelerimizde ki sanayileşme istenilen seviye de değildir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çeşitli dönemlerde ilçelerimizle bölge istişare toplantıları düzenleyerek ilçelerimizin nabzını ölçme imkânımız oldu. Geçtiğimiz yıl içerisinde de geleneksel hale getirmiş olduğumuz toplantılarımızda birçok eksikliğin var olduğunu ve ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın ve sanayicilerimizin bizlere iletmiş olduğu sorunların önüne geçilmesi için çözüm yollarını gerekli mercilere ileterek sorunları çözme imkânımız bulduk. Bizler artık bir slogan haline gelen bir şehrin kalbi ilçelerinde atar sözünü söylerken ne demek istediğimizi bölge toplantılarımızı düzenleyerek defalarca dile getirdik. Aksaray'ı bir bütün olarak ele aldığımız da Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi, Güzelyurt, Gülağaç, Eskil sanayisini de düşünerek ele aldık. Bugün düzenleyecek olduğumuz bölge istişare toplantımız da Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi'de yapılmasını planladıklarımız projelerimizi sanayicilerimizle paylaşıp, onlarında görüşlerini de aldığımız da bölge adına önemli gördüğümüz projemiz kabul edilirse bölge sanayisi ciddi anlamda gelişme gösterecektir. İnşallah projemizin onaylanması durumunda ilerleyen günlerde bunu da kamuoyu ile paylaşacağız. Aksaraylı vatandaşlarımızın ve sanayicilerimizin bilmesini istiyorum ki biz bu güzel şehri sanayi şehri yapmak için gitmeyeceğimiz makam gezmeyeceğimiz de toprak kalmayacaktır" dedi.

        (YC-İP-Y)

        01.09.2015 15:11:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa